Forum » Pomoč in nasveti » razlika ram-i
razlika ram-i
tomaz- ::
vidim razlike v ramih, pa tukej nisem "doma".
kateri je boljši in zakaj?
TENX!
Lastnosti:
* 240 Pin DIMM (DDR2)
* 2GB (2x 1GB)
* Frekvenca delovanja: 800MHz
* CL 5-5-5-12 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
* Unbuffered
* Deluje na 2.1V
* Izboljšan XTC (Xtreme Thermal Convection) hladilnik za hlajenje čipov pomnilnika
* EVP (Extended Voltage Protection), ki omogoča navdušencem VDIMM 2.1V ± 5% (brez kršenja garancijskih pogojev)
ali
* 240 Pin DIMM (DDR2)
* 2GB (2x 1GB)
* CL 4-5-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
* Unbuffered
* Deluje na 2.1V
* Izboljšan XTC (Xtreme Thermal Convection) hladilnik za hlajenje čipov pomnilnika
* EVP (Extended Voltage Protection), ki omogoča navdušencem VDIMM 2.1V ± 5% (brez kršenja garancijskih pogojev)
kateri je boljši in zakaj?
TENX!
Lastnosti:
* 240 Pin DIMM (DDR2)
* 2GB (2x 1GB)
* CL 5-5-5-12 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
* Unbuffered
* Deluje na 2.1V
ali
* 240 Pin DIMM (DDR2)
* 2GB (2x 1GB)
* CL 4-5-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
* Unbuffered
* Deluje na 2.1V
dronyx ::
Moje laično mnenje je, da če se ne ukvarjaš z navijanjem računalnika, kupiš ram, ki je cenejši.
tomaz- ::
ma ja, sej to je tud meni jasno, zato verjetno ne bom navijal ..
Ampak vprašanje še vedno ostaja, ker bi JAZ rad vedel za svojo "zbirko znanja" ...
Ampak vprašanje še vedno ostaja, ker bi JAZ rad vedel za svojo "zbirko znanja" ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje ramov OCZ - garancijaOddelek: Navijanje | 813 (723) | 333333 |
» | Menjava ramaOddelek: Strojna oprema | 1543 (1381) | Mohič |
» | Problem novi RAMI pri navijanju !Oddelek: Navijanje | 1265 (909) | Vuli |
» | POMOČ PRI IZBIRI KOMPONENT(sam še en n00b ki ne ve kaj rabi)Oddelek: Kaj kupiti | 2861 (2180) | InTenZZive |
» | am2 3600+ vs 3800+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 22184 (13334) | DJ MartiNi |