Forum » Pomoč in nasveti » hudi problemi s comp....PROSIM POMAGAJTE!!!
hudi problemi s comp....PROSIM POMAGAJTE!!!
teomi ::
lep pozdrav!
Kupil sem matično ploščo Gigabyte 7NNXP in jo vstavil v comp. . Ko sem vse priklopil, se pri tem,ko vžgem comp. čez 3 sec pojavi piskanje( hitro) in mi na zaslonu napiše :
PRIMARY CHANNEL: none
SECONDARY CHANNEL :none
1x pa je napisal celo : NO POWER TO GRAPHIC CARD, čeprav imam vse priklopljeno , tudi napajanje( grafična je RADEON 9600pro)
potem pa mi windows ponudi varni zagon,piskanje pa se nadaljuje.
KAj naj naredim???
HVALA ZA ODGOVORE!
lp
Kupil sem matično ploščo Gigabyte 7NNXP in jo vstavil v comp. . Ko sem vse priklopil, se pri tem,ko vžgem comp. čez 3 sec pojavi piskanje( hitro) in mi na zaslonu napiše :
PRIMARY CHANNEL: none
SECONDARY CHANNEL :none
1x pa je napisal celo : NO POWER TO GRAPHIC CARD, čeprav imam vse priklopljeno , tudi napajanje( grafična je RADEON 9600pro)
potem pa mi windows ponudi varni zagon,piskanje pa se nadaljuje.
KAj naj naredim???
HVALA ZA ODGOVORE!
lp
teomi ::
HVALA!
problem s piskanjem je rešen, nov se je tudi že pojavil in sicer , zdaj pride do začetka nalaganja windowsev in da možnost varnega zagona, itd... in karkoli izbereš se potem sam ponovno zažene...
kaj bi blo to???
Hvala!
lp
problem s piskanjem je rešen, nov se je tudi že pojavil in sicer , zdaj pride do začetka nalaganja windowsev in da možnost varnega zagona, itd... in karkoli izbereš se potem sam ponovno zažene...
kaj bi blo to???
Hvala!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoko frekvenčni signal med delovanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (1118) | ERGY |
» | MSI 745 ultra (MS6561)Oddelek: Pomoč in nasveti | 851 (794) | matjaz23 |
» | Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghzOddelek: Navijanje | 2023 (1384) | fire_3 |
» | piskanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (961) | TOP |
» | Trije piski ob zagonu ?!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 2532 (2345) | #000000 |