Forum » Strojna oprema » Podaljšek za režo PCI
Podaljšek za režo PCI
kovk ::
No stvar je taksna da bi nujno rabil režo pci ali na vrhu računalnika ali pa na sprednjem delu racunalnika(idealno bi bilo ce bi lahko vse skupaj zmontiral v eno od 5,25" rez)
Zanima me ce je taksen podaljsek mogoce kupiti,najraje bi videl da je trgovina v sloveniji lahko pa je tudi tujina
Zanima me ce je taksen podaljsek mogoce kupiti,najraje bi videl da je trgovina v sloveniji lahko pa je tudi tujina
Uf tejle so pa v vsakem primeru prekratki,najdaljsi ima kabel 11 cm s tem si pa nemorm ravno veliko pomagat .
Jaz bi rabu kabel dolzine minimalno enih 40cm
Jaz bi rabu kabel dolzine minimalno enih 40cm
RiNC ::
Pa uporabiš 2,3 ali 4 kable.
Drugače pa meni to zgleda hudo podobno IDE kablu...
Drugače pa meni to zgleda hudo podobno IDE kablu...
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
Ja da bi uporabu vec kablov nevem no,ce bi zadeva sploh delala tako kot mora pa se pri ceni 15funtov za en kabel bi bilo vse skupaj precej drago
Mavrik ::
Vprašanje je, če bi zadeva na več ko 11 cm sploh še delala.
The truth is rarely pure and never simple.
Opkow ::
To so motnje med vodi, ki potekajo vzporedno. Motnja se veca s frekvenco signala in dolzino kabla. Kar pomeni, da je signal na koncu bolj popacen in s tem se poveca moznost napak.
V tvojem primeru je se posebej kriticno, ce bi stukal zadevo. Pri taki dolzini, ki bi jo ti rad imel je ze v enem kosu problematicno.
V tvojem primeru je se posebej kriticno, ce bi stukal zadevo. Pri taki dolzini, ki bi jo ti rad imel je ze v enem kosu problematicno.
hicks522 ::
Obujam temo ker bi nujno potreboval za mojo X-fi zvočno...
Imam plato ASRock Extreme 4 in sem ravnokar dobil drugo grafično za SLI, pa če jo inštaliram, morem odstranit X-fi, kar mi ne diši, še sploh zato ker imam front panel od zvočne in mi je kar praktično...
Hvala!
Imam plato ASRock Extreme 4 in sem ravnokar dobil drugo grafično za SLI, pa če jo inštaliram, morem odstranit X-fi, kar mi ne diši, še sploh zato ker imam front panel od zvočne in mi je kar praktično...
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lan kabli (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14254 (11959) | gazibo |
» | Nov svetovni rekord v frekvenci procesorja z AMD Bulldozerjem!Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 11246 (8434) | Icematxyz |
» | Najmanjši napajalnik - picoPSUOddelek: Novice / Modifikacije | 6395 (2537) | floyd1 |
» | Popolnoma tiha zverOddelek: Novice / Modifikacije | 4605 (3220) | BluPhenix |
» | Procesor - zakaj vsi rinejo v mikrone?Oddelek: Strojna oprema | 1798 (1471) | rfmw |