» »

Prenočišče v Londonu in v Parizu

Prenočišče v Londonu in v Parizu

Scorpia ::

LP
Avgusta imam namen narediti eno daljšo turo po evropi, s tem da grem še na nizozemsko nekaj dni. Nekaj na netu gledam in vidim da je tudi trajekt od Rotterdama do Velike Britanije, kdo kaj ve o tem. Drugače bom v kratkem dobil prave informacije iz Rotterdama.
Prav tako sam na netu našel da se da najti nočenje celo za 40 evrov za dve osebi v coni tri. Me pa zanima če je kdo bil tam in če je tudi parkirišče za avto. Dam tudi več, pa tudi okolica Londona pride v poštev, le da je underground v bližini. Pa tudi za nočenje v Parizu ali okolica, kake cene se gibljejo z prenočišči?
Lahko napišete tudi kaj vse se splača pogledat na poti med temi destinacijami, na Nizozemskem bom kar nekaj dni, sicer tam večinoma vem kaj za pogledat. Me bolj zanima kaj je v Nemčiji na poti (München, Frankfurt sem že dodobra ogledal), tko da ostane edino med Nizozemsko, London, Pariz, pol je že Nemčija ozirma Stuttgart. Tko da čim več predlogov, ker grem z avtom in hočem čim več izkoristiti potovanje.
////
  • spremenil: Scorpia ()

NazgulRR ::

Hoteli? Ali hostel?

Sam sem bil v Londonu v tem hostelu: http://www.st-christophers.co.uk/london... Cene maš na netu in lahko rezerviraš. Imajo poseben deal 85 funtov za 7 nočitev z zajtrkom, vendar v 10 ali 14 postelnih sobah (lahko boš sam, ali pa s kar enimi random ljudmi).

Zona 1, 5min peš do undergrounda, parkirišča nisem videl. Lahko jim pa pošlješ email in o tem še povprašaš.

Probaš lahko tudi couchsurfing.

STASI ::

"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Scorpia ::

Raje hotel, kot hostel. Sem že tudi sam bil v hostelu, v dvoposteljni sobi sam žal nimajo parkirišča. Raje dam tudi 40 evrov na osebo, čeprav nekje pišejo, da za ta denar dobiš tudi za dve osebi. Couchsurfing pa se mi tudi ne gre, čeprav zaenkrat iz tega imam pozitivne izkušnje. Če bi šel sam ali pa z prijateljem, bi pa tko iskal, kot smo že 1x.
////


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanja po svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6221133 (11942) VolkD
»

Poceni v Francijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7922864 (17863) Karaya 52
»

Hostel v Amsterdamu...

Oddelek: Loža
124982 (4982) marsovcek
»

Nizozemska - par nasvetov

Oddelek: Loža
256834 (6087) Yohan del Sud
»

Pariz - iskanje prenočišča

Oddelek: Loža
124532 (4267) MiranRxx

Več podobnih tem