Forum » Sedem umetnosti » ATI in DVD
ATI in DVD
ferjan ::
Nikakor ne morem zagnati ATI-jevega DVD playerja. Ko ga poženem se ne zgodi nič, porabi le 99% procesorskega časa (ATIMMC.EXE).
Imam Pioneerjev 106s in ATI Radeon VE, w2k sp1, duron800, 256rama, MSI K7t Turbo.
Poizkusil sem že 3 različne display driverje ter dva različna Ati-jeva Dvd Playerja (4.0 in tistega priloženega k MMC 7.1).
Tudi directX sem že poizkusil menjati 7,8,8.1
Na Ati-jevi strano ne najdem opisanega problema, zato se obračam na vas.
Hvala za pomoč.
:
Imam Pioneerjev 106s in ATI Radeon VE, w2k sp1, duron800, 256rama, MSI K7t Turbo.
Poizkusil sem že 3 različne display driverje ter dva različna Ati-jeva Dvd Playerja (4.0 in tistega priloženega k MMC 7.1).
Tudi directX sem že poizkusil menjati 7,8,8.1
Na Ati-jevi strano ne najdem opisanega problema, zato se obračam na vas.
Hvala za pomoč.
:
- premaknil: Sergio ()
MaD_Mavr0 ::
>Kake Winse uporabljaš?
>Kere driverje maš za Radeona?
>>Kako si inštaliral DVD?
---------------------------------------
Jaz ma RADEONA 64MbddrVIVO@185Mhz pa mi vse laufa
1000%;
Vendar uporablam ta zadno verzijo DVD playerja z updatom vred!
R:
Probaj najprej vse deinštalirat...počisti kar ostane...daj gor driverje...pol DX81...pol pa sam DVD player dol z www.ati.com pa bos pol vido... :)
LP;
>>Poročaj o rešitvah<<
>Kere driverje maš za Radeona?
>>Kako si inštaliral DVD?
---------------------------------------
Jaz ma RADEONA 64MbddrVIVO@185Mhz pa mi vse laufa
1000%;
Vendar uporablam ta zadno verzijo DVD playerja z updatom vred!
R:
Probaj najprej vse deinštalirat...počisti kar ostane...daj gor driverje...pol DX81...pol pa sam DVD player dol z www.ati.com pa bos pol vido... :)
LP;
>>Poročaj o rešitvah<<
ferjan ::
imam Win2000.
[Probaj najprej vse deinštalirat...počisti kar ostane...daj gor driverje...pol DX81...pol pa sam DVD player dol z www.ati.com pa bos pol vido... ]
sem probal...ene 3x z razlčičnimi kombinacijami driverjev...ampak je vedno ista zgodba.
Zdej sem si dol potegnil en "Zoom DVD Player" in deluje (ampak samo če je ati-jev DVD player inštaliran, ker uporabi ene njegove filtre)
Samo še vedno mi gre zelooo na živce ker ne dela ta od ati-ja !!
[Probaj najprej vse deinštalirat...počisti kar ostane...daj gor driverje...pol DX81...pol pa sam DVD player dol z www.ati.com pa bos pol vido... ]
sem probal...ene 3x z razlčičnimi kombinacijami driverjev...ampak je vedno ista zgodba.
Zdej sem si dol potegnil en "Zoom DVD Player" in deluje (ampak samo če je ati-jev DVD player inštaliran, ker uporabi ene njegove filtre)
Samo še vedno mi gre zelooo na živce ker ne dela ta od ati-ja !!
MaD_Mavr0 ::
Menim da je za to kriv OS [Win2000]
meni tui breka pod Xpji sam kaj čmo; čakat da pridejo updati oz. nova verzija...
Lp,
Mat3j
meni tui breka pod Xpji sam kaj čmo; čakat da pridejo updati oz. nova verzija...
Lp,
Mat3j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21726 (10838) | BorutK-73 |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10899 (10174) | T-Majo |
» | Zajem slikena ATI TV WONDERJUOddelek: Pomoč in nasveti | 1570 (1413) | uros |
» | Ker, kako zakaj?Oddelek: Sedem umetnosti | 1771 (1354) | perci |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1764 (1281) | VASkO |