Forum » Strojna oprema » manjava maticne plosce?
manjava maticne plosce?
Salcka ::
Se mi bo racunalnik pri menjavi maticne plosce (drug chipset) zagnal z istim diskom ali bom mogel windowse (XP) znova naloziti?
Hvala!
Hvala!
3LeR. ::
ja zaganal se bo sam na novo bo instaliral driverje za chipset, itd..
sam jst ti tega ne priporocam glih. bols da naredis na fresh vse skup
sam jst ti tega ne priporocam glih. bols da naredis na fresh vse skup
ChiefThunder ::
ja, res je najbolj, da disk formatiraš, pa frišno vse gor še enkrat naložiš, da ne bo kake pizdarije...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
bastadu ::
Jaz sem menju plato z Win2k sistemom že dvakrat, pa mi je med zagonom ven vrglo en blue screen z nekimi bedastimi ciframi, pa sem zadevo kr na novo raje naložu, bolj ziher:P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Spajky ::
Ne vem kako je to v XP, v Win9x si samo en ključ v Registru v Safe mode zbrisal /HKEY_LOCAL_MACHINE/Enum in potem zamenjal plato in potem spet zagnat komp in je redetektiral nazaj ves hardver in si še enkrat naložu samo driverje; vse nastavitve so pa ostale nespremenjene...Za probat je to tud v XP-jih kaj podobnega, če pali!...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30375 (13809) | darkolord |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8686 (5135) | d4rko |
» | V windowsih se noče navitOddelek: Navijanje | 1191 (1191) | markxxx |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6044 (4732) | BlackHole |
» | Odstranjevanje XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1246 (1084) | andrej |