Forum » Programska oprema » Autocad in dodatna orodja
Autocad in dodatna orodja
bostjan14 ::
Lep podzrav sem !
Imam vprasanje glede autocad 2004 imam na izbiro neka dodatna orodja na cdju ki ga imam ... in ne vem kako se to instalira... narejena so custom tako da niso v kompletu z autocadom
Sedaj nevem kako jih vstavit a utocad ..noter v mapi so datoeke bmp, bak, bbb, dat, dcl, dwg, jbf, ll, lsp, mnc, mnr,mns,rng, shx, txt . in kar mi je najbolj zanimivo da ima xls datoteko v kateri je ikona ime datoteka in ukaz napisan. mogoce ve kdo kako se ta custom ordja vstavijo v autocad menije .?
Hvala
Imam vprasanje glede autocad 2004 imam na izbiro neka dodatna orodja na cdju ki ga imam ... in ne vem kako se to instalira... narejena so custom tako da niso v kompletu z autocadom
Sedaj nevem kako jih vstavit a utocad ..noter v mapi so datoeke bmp, bak, bbb, dat, dcl, dwg, jbf, ll, lsp, mnc, mnr,mns,rng, shx, txt . in kar mi je najbolj zanimivo da ima xls datoteko v kateri je ikona ime datoteka in ukaz napisan. mogoce ve kdo kako se ta custom ordja vstavijo v autocad menije .?
Hvala
nonenone ::
to so meniji, ki se uvozijo v autocad, enostavno (mns, mnr, mnc). Ko uvoziš en menu nimaš drugega in obratno (load menu ukaz), lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AutoCAD pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (1345) | nejcek74 |
» | AUTOCADOddelek: Pomoč in nasveti | 5645 (1841) | Wazzock |
» | Autocad risanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (873) | ZaLoMaT |
» | Novi word - dobljen skupaj z VistoOddelek: Programska oprema | 3722 (3075) | ender |
» | AutoCAD - izdelava glaveOddelek: Programska oprema | 2936 (2833) | jjohny |