Forum » Hlajenje in modifikacije » Pasivni hladilnik za 7900GS
Pasivni hladilnik za 7900GS
c00kie ::
Imam grafično EVGA 7900GS in me zanima, če obstaja kakšen pasivni hladilnik za to grafično?
Sem že spraševal na cool-pc pa so mi odgovorili, da ne! Na njihovi strani sem gledal Thermalright HR-03 A, pri kateri je na listi kompatibilnih grafik serija 7900. Predvidevam, da moja grafika spada v to serijo.
Ali je že mogoče kdo namestil ali poskušal namestiti ta hladilnik na 7900GS?
Sem že spraševal na cool-pc pa so mi odgovorili, da ne! Na njihovi strani sem gledal Thermalright HR-03 A, pri kateri je na listi kompatibilnih grafik serija 7900. Predvidevam, da moja grafika spada v to serijo.
Ali je že mogoče kdo namestil ali poskušal namestiti ta hladilnik na 7900GS?
burkiburke ::
zadeva je kompatibilna sicer pa ta hladilnik ni namenjen za pasivno hlajenje. Če pa imaš ohišje dobro prevetreno bo menda delovalo tudi pasivno ni pa ziher, da bo zdržalo kakšne daljše obremenitve...
klasicni ::
Jaz imam pasivni hladilnik na 7950GT, hladilnik je že v originalu pasivni (XFX) in zadeva deluje brez problema... je pa res da pri obremenitvah poskrbim za dodatno prevetritev!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje northbridgea na GA-965P-DS3Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2212 (1376) | Pyr0Beast |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10095 (8230) | Jst |
» | hladilnik za grafično kartico in procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2500 (2262) | zavajon |
» | rač. se ne zažene, northbridge blazno vročOddelek: Strojna oprema | 1763 (1402) | vander |
» | tiho hlajenje graficne karte msi 7600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1348 (883) | OldSkul |