Forum » Hlajenje in modifikacije » tiho hlajenje graficne karte msi 7600gt
tiho hlajenje graficne karte msi 7600gt
=Exceed= ::
BTW link je za 7600GS ki je že hlajena pasivno in je tiha
Lahko pa pri e-misiji kupiš tole 7600GT
Deluje BP
Lep dan
Lahko pa pri e-misiji kupiš tole 7600GT
Deluje BP
Lep dan
Trdi ::
Menda, da tisti Zalman z najnižjimi vrtljaji ohladi enako kot nekaj drugih, povsem pasivnih rešitev. Veste, kaj me zanima? Prvo, videl sem podatke, kako vroči so lahko procesorji, to se giba od 65-70 recimo v povprečju trenutno. Ampak kaj pa grafične? So kje podatki, kako vroče so pa lahko te? Ker sem videl v nekih testih podatke o 95, 100, 110 in celo več stopinjah. A je to v redu? Kje bi se kaj več izvedelo o tem?
Kot drugo, kaj vse se lahko pasivno hladi (zračno oz. s heat sinki)? Katere so rešitve za doseganje tega? S temle menda dosega 7900GT maksimalno 71 stopinj pri polni obremenitvi. Vendar ta kartica je precej hladna v primerjavi z ostlaimi, saj porabi relativno malo energije. Verjetno se najboljših modelov ne da pasivno hladiti s komercialno dostopnimi pasivnimi rešitvami? Se obeta splavitev energetsko varčnejših (hladnejših) GPU-jev v prihodnje?
Kot drugo, kaj vse se lahko pasivno hladi (zračno oz. s heat sinki)? Katere so rešitve za doseganje tega? S temle menda dosega 7900GT maksimalno 71 stopinj pri polni obremenitvi. Vendar ta kartica je precej hladna v primerjavi z ostlaimi, saj porabi relativno malo energije. Verjetno se najboljših modelov ne da pasivno hladiti s komercialno dostopnimi pasivnimi rešitvami? Se obeta splavitev energetsko varčnejših (hladnejših) GPU-jev v prihodnje?
Trdota d.o.o.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trdi ()
Spike Edin ::
Lp!
Jst sm kupil naslednji hladilnik za grafo KLIK pa lahko rečem da dobro opravlja svoje delo. Tako da priporočam.
Jst sm kupil naslednji hladilnik za grafo KLIK pa lahko rečem da dobro opravlja svoje delo. Tako da priporočam.
The PC Doctor
Veron ::
da ne odpiram nove teme:
Imam gigabyte 7600GT in želim nov hladilnik, ke rmi je artic-cooling silencer serije zelo všeč, me zanima če je ker model ki bi pasal na to grafo?
Imam gigabyte 7600GT in želim nov hladilnik, ke rmi je artic-cooling silencer serije zelo všeč, me zanima če je ker model ki bi pasal na to grafo?
MAX34216 ::
vprašanje za tiste ki imate msi 7600gt z ventom, in ste gor dali zalmana vf700 ali celo mogoče že vf900, zanima me, če tisti hladilniki za rame pašejo gor? ali je problem s prostorom?
Veron ::
kolko vem tisti headsticki pri vf700 (meu sm na 9800xt) so 4 rahlo tanši 4 pa nekoliko višji, tako da tisti tanši bi moral brezproblema pasat
cole-22 ::
vf700 ima 100% vse enake velikosti! Sem imel sam vf700!
LINK
Drugač je pa logično, da če jih dajo zraven qulerja in da, če je quler kompatibilen z grafo, da bodo tudi hladilnički gor pasal
LINK
Drugač je pa logično, da če jih dajo zraven qulerja in da, če je quler kompatibilen z grafo, da bodo tudi hladilnički gor pasal
MAX34216 ::
ja sej to je res, maš prav, samo nekje sem neki slučajno zasledil, da je imel nekdo težave okoli tega...
no v glavnem, danes oz. jutri dobim vf900, pa bomo videli kako vroče oz. hladno bo sedaj moji 7600gt...
no v glavnem, danes oz. jutri dobim vf900, pa bomo videli kako vroče oz. hladno bo sedaj moji 7600gt...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenje o tej konfriguraciji AMD64-6600gtOddelek: Kaj kupiti | 2615 (2248) | Depatres |
» | MSI Geforce 6200 AGP 128Mb za 20.500Oddelek: Strojna oprema | 1048 (992) | mtosev |
» | HIS Excalibur 9800 Pro IceQ - kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1187 (1062) | Big_Al |
» | MSI Geforce 5900SP 128MbOddelek: Strojna oprema | 1081 (971) | Lazy |
» | Kje v Sloveniji bi našel GeForce 4 Ti karticeOddelek: Kaj kupiti | 1285 (1205) | viper |