Forum » Pomoč in nasveti » vpr.glede utorrenta
vpr.glede utorrenta
televizija ::
hey!
ker se ne znajdem najbol iz postov o tem bi rada posebej vprašala samo kako doseči največjo hitrost downloadanja pri utorrentu? ali obstajajo kake nastavitrve/finte da gre hitreje?
ker na enem računalniku mi je kar takoj downloadalo s hitrostjo ok.900kb, na tem pa mi samo z 100kb...internetna povezava pa je ista..
ima mogoče kdo kak pameten nasvet?
če pa jeodgovor na to vpr že bil kje dan pa se opravičujem da sem spregledala in temo na novo odprla..ne me zaj napadat zaradi tega
lp in hvala!!!!
ker se ne znajdem najbol iz postov o tem bi rada posebej vprašala samo kako doseči največjo hitrost downloadanja pri utorrentu? ali obstajajo kake nastavitrve/finte da gre hitreje?
ker na enem računalniku mi je kar takoj downloadalo s hitrostjo ok.900kb, na tem pa mi samo z 100kb...internetna povezava pa je ista..
ima mogoče kdo kak pameten nasvet?
če pa jeodgovor na to vpr že bil kje dan pa se opravičujem da sem spregledala in temo na novo odprla..ne me zaj napadat zaradi tega
lp in hvala!!!!
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vanadium ::
firewall maš odprt na tem raćunalniku?? predvidevam da imaš tudi router maš odprte porte na routerju? Men to edino pride na pamet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Poljskem zaradi vohunjenja aretiran Huaweijev uslužbenecOddelek: Novice / NWO | 7088 (5087) | Poldi112 |
» | Google skupno ponuja milijon dolarjev za ranljivosti v ChromuOddelek: Novice / Varnost | 7654 (6131) | roli |
» | ker procesor nj kupimOddelek: Kaj kupiti | 1266 (855) | slovencslo |
⊘ | Call Of Duty - Težava pri zagonuOddelek: Igre | 1069 (899) | Tilen |
» | Odprto ohisje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1384 (1021) | TESKAn |