» »

Problemi z osvezevalno frekvenco

Problemi z osvezevalno frekvenco

Dzqint ::

Imam velik poblem z osvezevalno frekvenco. Imam Vodoo 3 3000 in 15" SONY Trinitron, ter rezulucijo 800x600@100Hz v Winsih. Hocem namrec spremeniti frekvenco v igricah, ki pa je zelo majhna 1024x768@60Hz in pri 800x600@56Hz. Probal sem spremeniti s programom VOODOO Refresh Frequency v1.5., ki sem ga povlekel iz www.vooodoofiles.com. Nastimam lepo 800x600@100Hz in na 1024x768@75Hz, ko pa se rac resetira zaradi spremembe, dela v redu vendar imam probleme, ko grem v Q3a pri kateri se ekran zmanjsa in ni cez cel zaslon, ter tudi obcutno zmanjsanje FPS je vidno. Medtem ko mi pa AoE2 dela vredu, vendar tudi nisem preprican, ce je v resnici nastavljeno na 75Hz. :O

Ce poznate odgovor mi ga sporocite ali pa mi povejte URL za ksen drug program.
  • spremenil: Dzqint ()

ChiefThunder ::

probaj s tem programom, men je pomagalo...

to, da ti sliko čudno zmaliči je normalno; zadevo samo naštimaj (na samem monitorju maš neke knofe) po želji in te nastavitve se pol shranijo. Pa tud trenutno frekvenco maš napisano v teh menujih.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Dzqint ::

Program sem snel gor trenutno ga probavam, vendar zal imam mal starejsi monitor in pri njem se ne pokaze meni, da bi videl na koliko Hz imam stvar. Majhen problem je tudi za raztegovanje ekrana saj na koncu pride malo ukrivljen.

Program sem testiral, vendar ko zazenem igrice ne opazim razlike ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dzqint ()

ChiefThunder ::

kva pa vem; a si dal v samem programu "On" pri Refresh Overriding, pa naštimu ustrezno vrednost frekvence? pa pol še sejvi zadevo.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piskanje monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
171682 (1513) Izi
»

Ati radeon, Xorg in Xv

Oddelek: Operacijski sistemi
101430 (1302) MasterMind
»

Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?

181461 (982) Muflon1
»

Resolucija

Oddelek: Omrežja in internet
221466 (1251) Mr.Joker
»

Monitor

121655 (1442) MadMax

Več podobnih tem