Forum » Programska oprema » Delo z office na daljavo
Delo z office na daljavo
ejga40 ::
Imam problem, za katerega ne vem ali je problem ali je to privzeto. Torej, doma imam visto in office 2007. V službi xp. Lahko se povežem domov, delam na moji mašini skoraj vse. Ko hočem dealti karkoli v office 2007, ne morem. Ali je to običajno, ali moram kaj dovoliti. Npr., če otprem outlook, prejme pošto. Ne morem pa jo poslati, ali odgovoriti na daljavo? Enako excel. Odprem datoteko, lahko se premikam po celicah, ustvariti dokumenta pa ne morem. Prosim kakšen nasvet.
Hvala
Morda sem pa samo star in butast?
Hvala
Morda sem pa samo star in butast?
Ni važno kol`k si star ampak kol`k s`neumen!
- premaknil iz Omrežja in internet: OmegaBlue ()
20sdfj093f ::
Neka finta je z licencami Officea 2007 - če hočeš delati z remoteom, rabiš volume license, se mi zdi.
LP, D.
LP, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 Home & Student SLO medijOddelek: Programska oprema | 4682 (3941) | Han |
» | München z migracijo na Linux privarčeval štiri milijone evrov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30115 (26335) | Ashrack |
» | Čas Office XP se iztekaOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7944 (6668) | Cold1 |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8044 (6596) | JayKay |
» | Kampanja OpenOffice.org proti piratstvu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17668 (12294) | Gavran |