» »

zmrzovanje računalnika ob predvajanju videa

zmrzovanje računalnika ob predvajanju videa

devil20 ::

Čaw. Mam en manjši problem :) Da razložim celotno, kako je do problema pršlo... Odkar mam novo grafično kartico mi vsakič ob zagonu katergakoli video predvajalnika računalnik dobesedno zmrzne in se obes obremenjenost delovanja na 100% ... Prej sm mel grafično Geforce 6600 GT in je blo vse ql, dokler ni crknla čist, zdej mam pa Geforce 7600 GT in je res čist nova, še en mesec ni, k sm jo kupu pa mi je sumljiv da ni kej s kartico narobe. Sm formateru windowse, k sm mislu, da bom s tem problem odpravu, pa mi video predvajalnik dela samo dokler ne naložim driverjev, ko dam pa driverje gor pa spet zajebava. Čudn mi je blo že to, da ko sm inštaleru driverje za grafiko, da mi je med inštalacijo javl kao neko napako in potem vprašanje al nadaljujem potek inštalacije vseeno al ustavm (continue anyway ali quit). Sm pa probu z driverji k sm jih dubu serijsko zravn kartice s CD-ja in še preko neta sm jih naložu dol, pa isto zajebava... Kaj bi lohka blo narobe??? A ma tud kej bios mogoče pr tem problemu, ker je bla grafična kartica menjana? Hvala vm že v naprej za koristne informacije. Čaw

jan01 ::

A si installiral driverje za matično? Katero imaš?

Če si za matično poskrbel pa:
Posnemi si driver cleaner link, a nič še uporabljat. Zloadej si najnovejše driverje iz nvidia.com
Odinstalliraj sedanje driverje, rebootaj v safe mode(F8) in tam uporabi driver cleaner. Počisti vse od nvidine grafične(če imač matično z naborim nvidia(nforce), pazi,da ne počistiš še gonilnike od matične.
Ponovno zaženi in posnemidriverje, ki si jih prejle zloadal. Morda ob tem začasno disabliraj antivirus.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Štekanje" menija v Crysis-u

Oddelek: Pomoč in nasveti
251536 (1266) Kristjan15
»

Ugašanje računalnika med igranjem

353648 (2715) Bostjan99
»

Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForce

322199 (502) Keyser Soze
»

nvidia MX440 in via apollo 133A

Oddelek: Zvok in slika
91002 (921) Tomay
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784767 (3838) Veron

Več podobnih tem