Forum » Omrežja in internet » kako hitro inštalirajo ADSL?
kako hitro inštalirajo ADSL?
dex ::
Situacija je taka, da sem danes dobil obvestilo od SiOLa (telekoma?), da mi bodo v prihodnjih dneh prišli namestit ADSL. Zdej me pa zanima kako dolg traja teh nekaj prihodnjih dni...
vem, da nič ne vem...
chucki ::
lahka tudi do 1mesec!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
BigFoot ::
v mojem primeru 2 dni
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Tomi ::
Glede na moje izkušnje z ISDN-jem to traja že dva meseca, samo je pa res, da so bile komplikacije pri vodih, ker napeljava ni do stanovanja pravilno napeljana.
metrodusa.blogspot.com
SLOWWWeb.net ::
Pri men so ISDN prišli montirat takoj naslednji dan >:D .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Chessman ::
Nekje okrog 15.1 sem dobil sporočilo od SIOL-a da mi lahko priklopijo ADSL. Zato sem jim naslednji dan poslal podpisano pogodbo. Čez tri dni sem potem dobil potrebni programski paket. Počakal sem še kakšne tri dni in zadeva je okrog 25.1 že delovala. Res je to da sem pa ISDN že imel doma.
Kolega ga je naročil istočasno kot jaz ga bi lahko dobil cca 2 dni za mano. Ko je prišel dan za priklop pa so ugotovili da ekipe ki priklaplja ISDN še ni bilo, zato je moral z vsem počakati še kakšen teden dni.
Kolega ga je naročil istočasno kot jaz ga bi lahko dobil cca 2 dni za mano. Ko je prišel dan za priklop pa so ugotovili da ekipe ki priklaplja ISDN še ni bilo, zato je moral z vsem počakati še kakšen teden dni.
Bajo1 ::
Pri men je potekal podobno kot pri Chessmanu, torej sem čakal kakšen teden. Sem pa mel ISDN že od prej, inštalacija je potekla b.p. v ene pol ure je blo vse zrihtan. Me je blo pa mal strah da slučajno ne bo delal zarad tistega "ce priklop ADSLa ne deluje za to telekom ne odgovarja" al neki podobnega v pogodbi.
to se praw, da če še mal nadležen ratam mam velke možnosti, da mi vse skupi napeljejo še med počitnicam...juuupiiii:D
P.S.
A mogoče veste, če se isti strici, ki so zadolženi za inštalacijo igrajo tud akviziterje pa hodjo na domove delat reklamo k tistim, ki jih zanima oz. so šraufncigr boysi v delovnih oblekah? K prjatu bo enkrat nasledn tedn dobu akviziterje na dom, pa bi takrat mogoče tud k men prišli kej pogledat...
P.S.
A mogoče veste, če se isti strici, ki so zadolženi za inštalacijo igrajo tud akviziterje pa hodjo na domove delat reklamo k tistim, ki jih zanima oz. so šraufncigr boysi v delovnih oblekah? K prjatu bo enkrat nasledn tedn dobu akviziterje na dom, pa bi takrat mogoče tud k men prišli kej pogledat...
vem, da nič ne vem...
R0K ::
Mislim ej veš kaj ti pride on kmet od Siola nardit ? On ti sam priklop modem, in nič druga ... mrežne, inštalacije, tvojih problemov še povoha ne ...
...jst sm se jebal z adsl jem 4h pred sm ga vspostavu ... prvo mrežna ni neki hotla delat delat, pol nism vedu kk nej se registriram, k mi ni hotl nobene strani razn silove odpret, pa take ... matr poslal bi ga u kurac ...
p.s.: trajal je 6 dni od pisnega sporočila, da bom dobu..
...jst sm se jebal z adsl jem 4h pred sm ga vspostavu ... prvo mrežna ni neki hotla delat delat, pol nism vedu kk nej se registriram, k mi ni hotl nobene strani razn silove odpret, pa take ... matr poslal bi ga u kurac ...
p.s.: trajal je 6 dni od pisnega sporočila, da bom dobu..
eskimcek ::
Pr men je tud vse lepo ustimu, pol sem ga pa spraševal, če morm glede PC-ja stvari pa sam uredit. In je reku, da morm kr sam, ker on NI pooblaščen oz. nima pravice posegat v računalnik?!?!?In zato tudi imajo zunanje modeme namesto notranjih!:)
Lp>:D
Lp>:D
ni blema, sej itaq mislm vse v mrežo zvezat, mrežne pa so že zinštalirane. edina jeba bo, da bom s koaksalca prešaltal na UTP in switch. Bomo vidl
vem, da nič ne vem...
Bajo1 ::
Ja to sem pozabil omenit, namreč jst sn bil podobno nestrpen in sem mrežno in podobne zadeve zinštaliral že pred prihodom siolovca. Sicer pa tako raje vidim, da noben ne šari po mojem compu.:D
chucki ::
da pride kdo za ADSL k men ga brcnem do Ljubljane nazaj od koder te nadloge prihajajo!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
SLOWWWeb.net ::
chucki: zakaj ?
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
malinavc ::
najbrž zato, k ma kabelski net...glej podpis..
with cable internet :)
with cable internet :)
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Peesda, chucki, pa a si ti mut al kaj? Če o zadevi nimaš pojma (OK, edn ti je povedal, kaj piše na pogodbi (menda:8) ) bod raj tih, ne pa da po topicu o ADSL-ju smetiš še z bolnimi pripombami o superiornosti kabla. Ga ma kolega z Jesenic in ga redno dol meče....pa itaq kabel ni povsod možen, pri men npr. še kabelske TV ni, o internetu prek kabla pa lastnik sploh ne razmišlja.
vem, da nič ne vem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12226 (6394) | angus255 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19589 (9032) | Nejc Pintar |
» | Najhitrejša pridobitev ADSL-ja???Oddelek: Omrežja in internet | 1247 (878) | cekr |
» | KABEL vs ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2084 (1579) | Soprano |
» | ADSL - Mnenja!Oddelek: Omrežja in internet | 2212 (1106) | Mlchk |