Forum » Programska oprema » Msn problemi
Msn problemi
M@73Y ::
Lep pozdrav
Mene zanima prvo: ker sm pred formatiranjem PC-ja nameravam narediti kopije podatkov na dvd. in sedaj me zanima kje se shranjujejo razna zgodovina, smeškoti, stiki in ala vse od msn messenger live.
Hvala matej
Mene zanima prvo: ker sm pred formatiranjem PC-ja nameravam narediti kopije podatkov na dvd. in sedaj me zanima kje se shranjujejo razna zgodovina, smeškoti, stiki in ala vse od msn messenger live.
Hvala matej
..jump into psytrance tunnel..
M@73Y ::
a res nobeden ne ve , ali nočete vedt. najlažje je nekoga ignorirat. ja hvala ane.
..jump into psytrance tunnel..
ZlobneZ ::
Nocmo vedt, no pa da ti povem ... smajliji ne vem kje se shranjujejo, logi (zgodovina sporocil se ti shranjuje .. ce imas vkljuceno) poglej v "orodja --> moznosti --> sporocila --> moje pogovore shrani v to mapo:" ... stiki, so ce se ne motim shranjeni nekje na nekem serverju in jih bos dobil nazaj ko se bos ponovno prijavil na msn. Bo dovolj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2383 (675) | raceboy | |
» | Zgodovina iskanja (internet)-WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1085) | Sara100 |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76267 (16908) | tilinho20 |
» | Nekaj o zgradbi tega forumaOddelek: Programiranje | 1839 (1503) | Gandalfar |
» | kam outlook shranjujeOddelek: Programska oprema | 987 (924) | OrlyTM |