Forum » Pomoč in nasveti » Zgodovina iskanja (internet)-Windows
Zgodovina iskanja (internet)-Windows
Sara100 ::
V brskalniku sem izbrisala zgodovino iskanja. Zgodovina iskanja naj bi se tudi shranjevala v Windows-u. Ali mogoče kdo ve kako bi prišla do te zgodovine (win7), vem kje se to pobriše v registru ampak jaz želim poiskati obiskane URL-je, tega pa v registru ne najdem.
lp,
Sara
lp,
Sara
amigo_no1 ::
On uporablja firefox portable @ usb in "stealth mode".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
bluefish ::
Brskalnik pa je?
Načeloma se zgodovina brskanja shranjuje le na enem mestu.
Načeloma se zgodovina brskanja shranjuje le na enem mestu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
:) glede tega sem se pa že naučila da določenih stvari ni možno preprečiti.
Uporabljam Mozillo.
Uporabljam Mozillo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sara100 ()
St235 ::
predvidevam da iščeš tole:
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Zgodovino drugače brišeše v samem browserju.
univerzalna bližnica če se ne motim je ctrl+shift+del in potem vse obkljukaš.
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Zgodovino drugače brišeše v samem browserju.
univerzalna bližnica če se ne motim je ctrl+shift+del in potem vse obkljukaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vem kako se briše zgodovina v brskalniku, ampak ko pobrišeš v brskalniku zgodovino še vedno ostane shranjena nekje v Windows.
Mape Temporary Internet Files niman na lokaciji C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\?
Mape Temporary Internet Files niman na lokaciji C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\?
ivan01 ::
Mapa "Temporary Internet Files" obstaja. V windowsih mora biti izključeno, "Skrij zaščitene datoteke operacijskega sistema (priporočeno)" in vklopljeno mora biti tudi "Prikaži skrite datoteke, mape in pogone" v možnostih mape, zavihek "Pogled" in je potem mapa vidna na mestu, kot je napisal Lakotnik29:
"C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files"
Kolikor se mi zda pa, da ni edina mapa "Temporary Internet Files", še kakšna bi mora obstajati v mapi "C:\Documents and Settings" vsaj na win xp se mi zdi da je tako, mogoče tudi na w7. Preveri.
Lp
"C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files"
Kolikor se mi zda pa, da ni edina mapa "Temporary Internet Files", še kakšna bi mora obstajati v mapi "C:\Documents and Settings" vsaj na win xp se mi zdi da je tako, mogoče tudi na w7. Preveri.
Lp
ivan01 ::
Ja tako je. V mapo se shranjujejo samo datoteke IE. Opisal sem kako priti do mape "Temporary Internet Files".
Lp
Lp
ivan01 :) you make my day. Tako kot si predvideval sem imela vključeno "Skrij zaščitene datoteke..". Mapa Temporary Internet Files se je prikazala in URL-ji se lepo vidijo.
Če sem prav razumela se na to lokacijo shranjujejo le od IE. Ali mogoče kdo ve kam se shranjuje od FF.
Hvala vsem za pomoč.
Če sem prav razumela se na to lokacijo shranjujejo le od IE. Ali mogoče kdo ve kam se shranjuje od FF.
Hvala vsem za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sara100 ()
amigo_no1 ::
http://kb.mozillazine.org/Profile_folde...
sqlite format.
Vohuniti za tipom je slabo za odnos, raje vprašaj direkt.
sqlite format.
Vohuniti za tipom je slabo za odnos, raje vprašaj direkt.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjeni piskoti v Win10Oddelek: Operacijski sistemi | 1297 (663) | nsa_ag3nt |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2090 (1698) | PARTyZAN |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9870 (8965) | cookyx |
⊘ | kam je shranilo datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2019) | KoMar- |
» | Področne nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (903) | Koci |