Forum » Programska oprema » kam outlook shranjuje
kam outlook shranjuje
Simko ::
Heja!
Kam se shranjujejo vsi imejli ter stiki, ki jih imam v outlook express?
Vem, da je tema bila ze dooolgo nazaj, ampak ne najdem, pa da s e na glavo postavim.
LP
Kam se shranjujejo vsi imejli ter stiki, ki jih imam v outlook express?
Vem, da je tema bila ze dooolgo nazaj, ampak ne najdem, pa da s e na glavo postavim.
LP
AIDS ::
C:\Documents and Settings\A|DS\Local Settings\Application Data\Identities\{1D35EB99-C03B-471B-A96D-E621229143C3}\Microsoft\Outlook Express\
aja, sistem je winME...AIDS pot ni prava.....našel sem address book(druga pot), sporočil ne najdem..
LP
LP
JLP ::
Simko:
Pejt u OEju u Tools > Options... > Maintenance (tab)
Klikn gumb Store Folder... in tam boš dobu točno pot napisano in jo lahk tud po svoji volji spremeniš.
Pejt u OEju u Tools > Options... > Maintenance (tab)
Klikn gumb Store Folder... in tam boš dobu točno pot napisano in jo lahk tud po svoji volji spremeniš.
Live long and prosper!
OK, hvala obema, zgleda, da sem sporočila zbrisal (ponovna instalacija sistema), vsaj stike sem rešil....
OrlyTM ::
Kaj pa konkretno za Outlook 2002 ?
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1981 (1639) | Duhec |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2953 (2953) | Izi |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2571 (2463) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1262) | DrSergioDJ |
» | Backup Outlook expressaOddelek: Programska oprema | 1325 (1202) | TylerDurden |