Forum » Informacijska varnost » Comodo upocasnjuje P2P promet
Comodo upocasnjuje P2P promet
zdobersek ::
ko imam prizgan comodo, se mi hitrost pri odjemanju z Azureusom spusti na 10 - 20 kbps, ko pa Comodo ni prizgan, se hitrost dvigne tja do 40 - 100 kbps.
je to pri pozarnih zidovih neizogibno ali se lahko temu izognem? Azureus sem v Comodu ze uveljavil kot zaupanja vreden program, omogocena imam oba protokola, TCP in UDP, v obe smeri, vendar se stvar ne izboljsa.
lp
je to pri pozarnih zidovih neizogibno ali se lahko temu izognem? Azureus sem v Comodu ze uveljavil kot zaupanja vreden program, omogocena imam oba protokola, TCP in UDP, v obe smeri, vendar se stvar ne izboljsa.
lp
John Abruzzi ::
Pri kakšnih bol simpl požarnih zidovih ni težav (Windows Firewall, Panda Firewall ipd.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 132025 (21512) | Qushaak |
» | Router EDIMAX RoHS CompliantOddelek: Omrežja in internet | 2153 (1964) | Stoyc |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2464 (2070) | Racunalnik |
» | smc.exe zasede ves procesorOddelek: Programska oprema | 1257 (927) | jan01 |
» | Težave s požarnim zidomOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1031) | KaiCris |