Forum » Programska oprema » Data counter
Data counter
Volk| ::
Iščeme za prijatelja en data counter. Po možnosti free. Ima prek Mobitela internet (1Gb zakupljen prenos podatkov) pa je dobil racun za 200 € kar pa je skoraj nemogoce porabit, saj bi moral nonstop downloadad.
Torej, da bi imel neko kontrolo bi mu namestil en števec prenešenih podatkov. Ker očitno pri Mobitelu nekaj ne drži.
Torej, da bi imel neko kontrolo bi mu namestil en števec prenešenih podatkov. Ker očitno pri Mobitelu nekaj ne drži.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Volk| ::
Ker noben ne ve kje bi to dobil sem se odlocil da ga sam napisem.(nekaj znanja v c++ imam)
Malo pomoci pa mi ne bo skodilo....tak da s predlogi na plan.
Če pogledamo omrežno povezavo(lastnosti) tam se belezi prenos podatkov dokler se racunalnik ne resetira.
Torej, od tam bi vzel podatke, jih shranil nekam, in pri ponovnem zagonu bi se samo pripisovalo.
Treba je samo najt v winsih kje se ta podatek nahaja...shranjuje.
Ve mogoče kdo kaj več?
Malo pomoci pa mi ne bo skodilo....tak da s predlogi na plan.
Če pogledamo omrežno povezavo(lastnosti) tam se belezi prenos podatkov dokler se racunalnik ne resetira.
Torej, od tam bi vzel podatke, jih shranil nekam, in pri ponovnem zagonu bi se samo pripisovalo.
Treba je samo najt v winsih kje se ta podatek nahaja...shranjuje.
Ve mogoče kdo kaj več?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan kontrolaOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (941) | boogie_xlr |
» | Merilnik prenosa podatkovOddelek: Programska oprema | 3412 (3245) | grozni |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7207 (5633) | Spc |
» | Du meterOddelek: Programska oprema | 1834 (1545) | Xplicit |
» | ADSL in downloadOddelek: Omrežja in internet | 1638 (1073) | ||_^_|| |