Forum » Programska oprema » Merilnik prenosa podatkov
Merilnik prenosa podatkov
Ice-Heki ::
Zanima me, če obstaja kakšen program, ki bi deloval tako kot S!Mobilov GPRS Števec, ki šteje, koliko MB podatkov se je že preneslo ...
Štel naj bi prenos podatkov v lokalnem omrežju in preko interneta (ADLS, Dial-Up Connection ...)
Štel naj bi prenos podatkov v lokalnem omrežju in preko interneta (ADLS, Dial-Up Connection ...)
Ice-Heki ::
Ja če se ne motim DU Meter prikaže hitrost povezave in ne koliko MB sem z interneta že prenesel ...
Vseeno hvala, zanimiva zadeva, pa mogoče kdo ve za kakšno zadevo, ki šteje, koliko podatkov se je preneslo s spleta (vsaka stran je npr. velika 125 kB, potem downloadam še kakšno musko je to že x MB pa še tisto je že xx MB ... -> da bi mi to seštevalo)
Vseeno hvala, zanimiva zadeva, pa mogoče kdo ve za kakšno zadevo, ki šteje, koliko podatkov se je preneslo s spleta (vsaka stran je npr. velika 125 kB, potem downloadam še kakšno musko je to že x MB pa še tisto je že xx MB ... -> da bi mi to seštevalo)
c00L3r ::
grozni ::
NetMeter
isto kot DU Meter z vsemi moznimi nacini statistike po dnevih, tednih, mesecih, pa se FREE je
isto kot DU Meter z vsemi moznimi nacini statistike po dnevih, tednih, mesecih, pa se FREE je
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | števec downloadaOddelek: Omrežja in internet | 1151 (1051) | venetu |
» | Zmanjšanje hitrosti pri Ljubljanskem kablu in kazaa???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (838) | windhunter |
» | DU Meter vs poraba.softnet.siOddelek: Omrežja in internet | 2321 (1912) | Roadkill |
» | Du meterOddelek: Programska oprema | 1832 (1543) | Xplicit |
» | ADSL in downloadOddelek: Omrežja in internet | 1635 (1070) | ||_^_|| |