Forum » Šola » FRI UNI letos brez omejitve?
FRI UNI letos brez omejitve?
JutriPS3 ::
hehe tako ja
Sej je lepo da je ena skrb manj (bojazen ali si sprejet ali ne). Vendar pravi "lov" se začenja šele oktobra...
KO nekako po prvem letu odleti 50% folka ali še več.
No ja, uživaj dokler lahko.
Sej je lepo da je ena skrb manj (bojazen ali si sprejet ali ne). Vendar pravi "lov" se začenja šele oktobra...
KO nekako po prvem letu odleti 50% folka ali še več.
No ja, uživaj dokler lahko.
Mavrik ::
Kot da je kdaj bila omembe vredna omejitev na FRIju. Ker če nisi izpolno tiste omejitve, potem je možnost, da boš sploh (govorim za UNI) naredo tam nekje okoli ničle.
The truth is rarely pure and never simple.
Fr33man ::
Ja sej če pogledaš, je blo par let nazaj nekako podobno število vpisanih in tut ni blo omejitve.
Pa strašenje s tem, da jih 50% pocepa je nekak jalovo početje. Letos sm na maturitetnem tečaju, kjer se tut vsi prtožujejo kok mal jih nardi in kok mal jih sploh pride na maturo, dejstvo pa je da je večina tok lena, da se jim ne da niti v šolo hodit, ker ko enkrat občutjo svobodo, ker jih letos noben ne priganja, je konc s šolanjem. Večina dela prek študenta in na šolo zdejle tut pomisljo več ne. Kdo se bo jebal z matematiko, če pa lahko delaju v baru in fajn zaslužjo?
Podoben efekt zadane tut gimnazijce v prvem letniku faxa, kjer so razmere precej podobne kot so letos pr nas, v taki situaciji štejejo sm delavne navade, motivacija in zastavljeni cilji. Tako nas trenutno aprila hod sm še 8 redno od začetnih 40ih.
Grem pa tut js jesen na FRI me veseli da nimajo omejitve.
Pa strašenje s tem, da jih 50% pocepa je nekak jalovo početje. Letos sm na maturitetnem tečaju, kjer se tut vsi prtožujejo kok mal jih nardi in kok mal jih sploh pride na maturo, dejstvo pa je da je večina tok lena, da se jim ne da niti v šolo hodit, ker ko enkrat občutjo svobodo, ker jih letos noben ne priganja, je konc s šolanjem. Večina dela prek študenta in na šolo zdejle tut pomisljo več ne. Kdo se bo jebal z matematiko, če pa lahko delaju v baru in fajn zaslužjo?
Podoben efekt zadane tut gimnazijce v prvem letniku faxa, kjer so razmere precej podobne kot so letos pr nas, v taki situaciji štejejo sm delavne navade, motivacija in zastavljeni cilji. Tako nas trenutno aprila hod sm še 8 redno od začetnih 40ih.
Grem pa tut js jesen na FRI me veseli da nimajo omejitve.
Matthew ::
freud, samo pazi, da ne boš pojedel zarečenega kruha :). Boš prijel za kakšno službico in boš vidu, kako te hitr znese. Tud sam sem na FRIju. V prvem letniku jih je odletela vsaj polovica, v drugem prav tako. Od velika številka kolegov iz 1. letnika sva ostala samo 2. Kakšna tretjina se jih je celo prepisala na VSŠ.
Pa moj namen ni strašenje. Treba je samo realno pogledat. Ker jih je potem velik razočaranih. Sej ni treba, da vse letnike nardiš v prvo, važno je, da se odločiš, kaj hočeš, da nisi potem razočaran.
Hehe, ni čudno, da je brez omejitve, če take pišemo po forumih. Drugače pa, če si zadovoljen tudi s kakšno nižjo oceno in če si pripravljen po potrebi kakšen letnik ponavljati, potem boš lahko užival na polno, kot na kakšnem FDVju ;). Ali pa druga možnost, če si ful priden in ti ni do prepogostega zabušavanja/žuranja/poležavanja, potem ti faks ne bo prevelika ovira.
Pa moj namen ni strašenje. Treba je samo realno pogledat. Ker jih je potem velik razočaranih. Sej ni treba, da vse letnike nardiš v prvo, važno je, da se odločiš, kaj hočeš, da nisi potem razočaran.
Hehe, ni čudno, da je brez omejitve, če take pišemo po forumih. Drugače pa, če si zadovoljen tudi s kakšno nižjo oceno in če si pripravljen po potrebi kakšen letnik ponavljati, potem boš lahko užival na polno, kot na kakšnem FDVju ;). Ali pa druga možnost, če si ful priden in ti ni do prepogostega zabušavanja/žuranja/poležavanja, potem ti faks ne bo prevelika ovira.
Fr33man ::
Ne ne, ne trdim da bom pa js zihr naredu.Sm samo primer dal, kako je letos pr nam, ker se podobno odvija v prvem letniku faxa in je ta razlog ponavadi kriv za iztrebljanje.
Po moje da če si ti redno na predavanjih in doma tut kej v to smer nardiš, pa da nisi glih največja lenoba, bi se mogl dat narest. Mam dost kolegu, k so favlirani FRI-jevci, pa so vsi prznal, da so zadevo podcenjeval in skor noben ni resno zagrabu za delo.
Po moje da če si ti redno na predavanjih in doma tut kej v to smer nardiš, pa da nisi glih največja lenoba, bi se mogl dat narest. Mam dost kolegu, k so favlirani FRI-jevci, pa so vsi prznal, da so zadevo podcenjeval in skor noben ni resno zagrabu za delo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 361317 (23509) | nejc_nejc |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35879 (30961) | bluefish |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48303 (35823) | awy |
» | Povprečna omejitev na FRI?Oddelek: Šola | 4573 (4069) | barakus |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48226 (45708) | Jan987 |