Forum » Strojna oprema » TV kartica
TV kartica

Ghost82 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, katero kartico priporočate za 45EUR in nič več
?
TV Kartica???
glede cene bi bila ta kartica primerna, samo glede kakovosti in funkcij pa ne vem, ker se žal ne spoznam. ve kdo, če je ta kartica kaj prida?
se lahko s to kartico snemajo več urni filmi in pri kakšni kakovosti?
Hvala!
lp
Zanima me, katero kartico priporočate za 45EUR in nič več

TV Kartica???
glede cene bi bila ta kartica primerna, samo glede kakovosti in funkcij pa ne vem, ker se žal ne spoznam. ve kdo, če je ta kartica kaj prida?
se lahko s to kartico snemajo več urni filmi in pri kakšni kakovosti?
Hvala!
lp

roli ::
Nikakor Winfast!
Kupi raje kaj od lifeViewa.Podaja pa jih comtron.Drugače pa sem sam z LifeView zelo zadovoljen.Drugače pa je teh tem že toliko,da je kra drek iz njih.Poglej malo.
Kupi raje kaj od lifeViewa.Podaja pa jih comtron.Drugače pa sem sam z LifeView zelo zadovoljen.Drugače pa je teh tem že toliko,da je kra drek iz njih.Poglej malo.
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()

Ghost82 ::
koliko minut pa lahko snemam na 160GB disku. pri prejšnji kartici je bil kakovost snemanja obupna, pa še preveč prostora je zasedlo.
lahko posname npr. celotno dirko F1 v gledljivi kakovosti?
kaj je pa narobe z WinFast karticami?
naletel sem še na eno kartico za podobno ceno:
TV kartica
ima kdo izkušnje s tem?
lp
lahko posname npr. celotno dirko F1 v gledljivi kakovosti?
kaj je pa narobe z WinFast karticami?
naletel sem še na eno kartico za podobno ceno:
TV kartica
ima kdo izkušnje s tem?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ghost82 ()

roli ::
Kolikor vem so te tudi zelo dobre!
Drugače pa koliko boš posnel je odvisno od kodekov,programske preme,stiskanja....
Zakj so Winfast slabe pa si sam poišči,ker sem moje izkušnje opisal že v treeh temah o TV karticah in ne mislim še v eni.
Drugače pa koliko boš posnel je odvisno od kodekov,programske preme,stiskanja....
Zakj so Winfast slabe pa si sam poišči,ker sem moje izkušnje opisal že v treeh temah o TV karticah in ne mislim še v eni.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10347 (8156) | edublin |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1674 (1390) | Keyser Soze |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7529 (5596) | Tiash |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8708 (5680) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19708 (12748) | Izi |