Forum » Strojna oprema » TV kartica
TV kartica
Ghost82 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, katero kartico priporočate za 45EUR in nič več ?
TV Kartica???
glede cene bi bila ta kartica primerna, samo glede kakovosti in funkcij pa ne vem, ker se žal ne spoznam. ve kdo, če je ta kartica kaj prida?
se lahko s to kartico snemajo več urni filmi in pri kakšni kakovosti?
Hvala!
lp
Zanima me, katero kartico priporočate za 45EUR in nič več ?
TV Kartica???
glede cene bi bila ta kartica primerna, samo glede kakovosti in funkcij pa ne vem, ker se žal ne spoznam. ve kdo, če je ta kartica kaj prida?
se lahko s to kartico snemajo več urni filmi in pri kakšni kakovosti?
Hvala!
lp
roli ::
Nikakor Winfast!
Kupi raje kaj od lifeViewa.Podaja pa jih comtron.Drugače pa sem sam z LifeView zelo zadovoljen.Drugače pa je teh tem že toliko,da je kra drek iz njih.Poglej malo.
Kupi raje kaj od lifeViewa.Podaja pa jih comtron.Drugače pa sem sam z LifeView zelo zadovoljen.Drugače pa je teh tem že toliko,da je kra drek iz njih.Poglej malo.
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
Ghost82 ::
koliko minut pa lahko snemam na 160GB disku. pri prejšnji kartici je bil kakovost snemanja obupna, pa še preveč prostora je zasedlo.
lahko posname npr. celotno dirko F1 v gledljivi kakovosti?
kaj je pa narobe z WinFast karticami?
naletel sem še na eno kartico za podobno ceno:
TV kartica
ima kdo izkušnje s tem?
lp
lahko posname npr. celotno dirko F1 v gledljivi kakovosti?
kaj je pa narobe z WinFast karticami?
naletel sem še na eno kartico za podobno ceno:
TV kartica
ima kdo izkušnje s tem?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ghost82 ()
roli ::
Kolikor vem so te tudi zelo dobre!
Drugače pa koliko boš posnel je odvisno od kodekov,programske preme,stiskanja....
Zakj so Winfast slabe pa si sam poišči,ker sem moje izkušnje opisal že v treeh temah o TV karticah in ne mislim še v eni.
Drugače pa koliko boš posnel je odvisno od kodekov,programske preme,stiskanja....
Zakj so Winfast slabe pa si sam poišči,ker sem moje izkušnje opisal že v treeh temah o TV karticah in ne mislim še v eni.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10216 (8025) | edublin |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1366) | Keyser Soze |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7448 (5515) | Tiash |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8612 (5584) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19569 (12609) | Izi |