Forum » Zvok in slika » TV OUT!!!!$$???
TV OUT!!!!$$???
cst ::
Mam geforce titanium 200 tv-out. Ko preklopim na tv se slika pokaže normalno sam ne gre čist do konca ob robu ostane par cm slike neizkoriščene. Kako naj nastavim, da bo slika šla do konca. Prej sem imel radeona pa je slika šla do konca ekrana.
The way...
VASkO ::
kateri enkoder za tv pa je na kartici? nabavi si progarm tvtool 5.5, s katerim vse lahko lepo nastelas
Radiant ::
Povej kaj za en TV encoder je na tvojem titaniumu, samo ce bi res hotu lepo sliko na tv bi jaz na tvojem mestu ostal pri radeonu al ga pa zamenjal za eno 8500LE (bolja ko ti200 pa bol poceni!)
Drugace pa je tak z Z TV toolom se da to do neke mere popravit vse pa je odvisno od kvalitete in zmoglivosti TV encoder cipa. Samo na Nvidia karticah je ponavadi poceni oprosti da to recem drek encoder gor da sparajo stroske pri produkciji Ati pa ma tak svojega Rage theatera z 10Bitnim RGB dacom da je ja lepa slika.Ce je gor neki compex klump te se bos s tem se dolgo zajebaval ce ti nebo TV tool pomagal!
Vsasih pa se tudi splaca samo kable preverit!>:D >:D >:D
Drugace pa je tak z Z TV toolom se da to do neke mere popravit vse pa je odvisno od kvalitete in zmoglivosti TV encoder cipa. Samo na Nvidia karticah je ponavadi poceni oprosti da to recem drek encoder gor da sparajo stroske pri produkciji Ati pa ma tak svojega Rage theatera z 10Bitnim RGB dacom da je ja lepa slika.Ce je gor neki compex klump te se bos s tem se dolgo zajebaval ce ti nebo TV tool pomagal!
Vsasih pa se tudi splaca samo kable preverit!>:D >:D >:D
Skubadubab ::
hmm jst mam pa 1 problem s tv out na ti200. ko vklopim s video kabel na tv-out,sploh noce prepoznat TV-ja. dejte mi prosm napisat kako je pravilno da naredim te stvari
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia-tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1221 (1104) | Big Poppa |
» | Tezave z tvout-om pri GF 4200Oddelek: Pomoč in nasveti | 953 (837) | SisQ |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6217 (5122) | bbobst |
» | AMD 1400 - a mi lahko nekdo svetuje!Oddelek: Strojna oprema | 1477 (1014) | kuglvinkl |
» | 3D Prophet MX TV-OutOddelek: Zvok in slika | 1222 (1042) | Tzar |