ThinkComputers - Na ThinkComputers so danes objavili test trenutno najnaprednejše tipkovnice, ki jo ima v svoji ponudbi Logitech. Gre za model diNovo Edge, ki je opremljen z obilico bolj ali manj funkcionalnih dodatkov in precej privlačnim, sodobnim dizajnom. Poleg Bluetooth povezljivosti, osvetlitve, obilice dodatnih tipk in kvalitete izdelave premore še nekaj posebnosti, kot naprimer okrogel touchpad, ki ga bolj poznamo s prenosnim računalnikov, le da je tukaj namenjen premikanju po dokumentih v vse smeri, ne nadomešča pa miške. Kakorkoli, če ste eden izmed petičnežev, ki zaradi vseh dodatnih funkcij, še bolj pa zaradi kul izgleda enostavno mora imeti tovrstne izdelke, se brž lotite branja testa. Tudi ostalim dovolimo.
kako narobe obrnjeno? pri meni je tut tko na logitechovi tipkovnici obrnjeno.. glede inserta pa malo bolj poglej, je nad home gumbom.. meni cisto ustreza taksna razporeditev, ampak to dejansko je prevec za tipkovnico..
se eno malo off topic vprasanje.. kaj tista logitechova garancija za 3 ali 5 let koliko ze je pomeni? ce se tipkovnica pokvari pa je nism js pretepu da se je pokvarla a mi jo popravjo? al to sam velja za materiale? garancija za kvaliteto izdelave? v cem je fora?
vem, da gre zgolj za stvar navade, ampak ne prenesem tipkovnic s tema mutiranima Enter in (\,|; ž na slovenski) tipkama. vedno zgrešim 'ž' in pritisnem Enter. podobno tudi z obrnjenimi Home-End, PgUp-PgDown...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Ne vem če je to 100% isti model, vendar sem videl ravno tako tipkovnico od Logitech in za ta denar ni imela lučke za caps-lock (samo zapiskala). Kako uporabno?!
Me ne prepriča. Zame mora bit tipkovnica velika in robustna. Žal pa me je tudi G15 ki sem ga glih ker je dajal ta občutek razočaral- sicer dela suuuper, AMPAK jo pa imam čisto poradirano (tipke postanejo prozorne ko se barva poradira). V slabem letu.
Moja G15ka je stara ze kaksno leto in pol, pa mi ni uspelo se z nobene tipke spravit dol barve :). Uporabljam jo pa na svojem primarnem PCju kar intenzivno.
Phoebus pri G15 je bila ena serija, ki je imela slabšo barvo na tipkah in se je barva po določenem času ''sprala'' glede na to da imaš na tipkovnico 3 leta garancije jo seveda uveljavi pri pooblaščenem servisu.
In seveda obvezna poslastica - ogromen Delete, ki ga pritisneš namesto Inserta, namesto Homea in namesto Enda. Tudi sam sem oboževalec take razporeditve . Saj se navadiš, ampak ne razumem, zakaj bi tako drago tipkovnico hoteli začiniti z nelogičnimi potezami, čeprav so morda zadnji modni hit ...