Forum » Pomoč in nasveti » zazna CD, vendar ga ne bere?
zazna CD, vendar ga ne bere?
Marilyn ::
Živjo.Mam problem z CD-ROM-i.Imam en CD in en DVD-rom.Obadva sta lepo priključena.Tudi cd zaznata, vendar ju potem ne bere.Ikonica zraven miške mi utripa ( ikonica v obliki cd-ja), vendar tako tudi ostane.Ali je kaj narobe z drjaverji?
imam pa SONY CRX175E2 ter CREATIVE CD5233E.Prosim pomoč!
Hvala, LP
imam pa SONY CRX175E2 ter CREATIVE CD5233E.Prosim pomoč!
Hvala, LP
dzinks63 ::
A je cd kaj porisan, ali umazan. Probaj ga spolirat (od sredine navzven, ne krožno). Drugače pa ga odpri z isobuster-jem , včasih prebere tudi slabe cd-je.
ne ne...cd je na novo zapečen...na drugih psjih mi dela...Btw bilokaterega dam noter je isto...tko, da o napakah na cdjih dvomim :P
zk_eu ::
Možn, da maš cd-rom preslab in ne bere manj kvalitetnih cd-jev, vem da men na TRONovem laptopu bral samo kvalitetnejše cd-je, kokher je biu en mal bol pocen verjante ga ni bral, medtem ko na ostalih računalnikih ga je brez problema bral.
ma ne sumim, da ni drajverjev...k je mal sfučkan rač. :P pa je sigurn kej tazga...Sam k drajverjev nemorem najt..k z tuneup-om gledam ki so kej drajverji mi edin pr CD-ROM napiše NOT ACCES.pojma nimam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje DVD-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2304 (2041) | Alkoman |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1449) | Buggy |
» | Zakaj mi po pecenju kaze prazen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1271) | Tavher |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1368) | AnWar |
» | Še enkrat TEAC 8/8/32Oddelek: Strojna oprema | 1275 (1014) | Kaiser |