Forum » Elektrotehnika in elektronika » JVC navigacija in AdriaRoute
JVC navigacija in AdriaRoute
jvc_girl ::
Živjo vsem!
Kupila sem navigacijo JVC KV-PX70 in karto AdriaRoute, ki pa mi je JVC napravica ne sprejme. Ali obstaja kakšna rešitev?
Ali bi mi kdo zadevo rešil (tudi nagradim) ...
Vsi zainteresirani mi pišite na PM ali na kvpx70@email.si
Lp,
A.Č.
Kupila sem navigacijo JVC KV-PX70 in karto AdriaRoute, ki pa mi je JVC napravica ne sprejme. Ali obstaja kakšna rešitev?
Ali bi mi kdo zadevo rešil (tudi nagradim) ...
Vsi zainteresirani mi pišite na PM ali na kvpx70@email.si
Lp,
A.Č.
Azrael ::
To dvoje, enostavno povedano, ne paše skupaj, saj na žalost ni nekega enotnega standarda med različnimi proizvajalci GPS navigacij in zato CDji s kartami niso prenosljivi med različnimi proizvajalci. Karta AdriaRute je od proizvajalca Garmin in za njeno delovanje posledično rabiš ustrezno Garmin navigacijsko opremo. Druge možnosti žal ni.
Nekoč je bil Slo-tech.
ta-mau ::
Azrael ne vem ce je lih tocno tko da lahko adrio laufas le na garminovih napravah, sprejemnikih. namrec uspelo mi je postimat da je laufala tudi na dlancniku (hw6915), kot si pa reku je problem v skladnosti gps formatov. tko da poleg adrie sem moral uporabit program gpsProxy kteri zna pretvarjat gps podatke dlancnika v podatke formata ki ga uporablja adria. resitev pomoje obstaja, tezava vidim pa le v tem, ce bi lahko gpsProxyy laufau na gps napravi...nekje sem zasledil da uporablja razlicico WinCE, žal pa se s temi napravcami nisem se tolko igrackal da bi lahko zagotovil da bi zadevca normalno delovala.
neoto ::
Bo imel Azrael čist prav. Tisti gpsProxy pretenta software tako, da lahko Garminove programe uporabljaš z drugimi GPSi.
Je pa problem pri jvc_girl to, da ima ona JVC komponento, na katerih pa ponavadi ne laufajo razni prosto dostopni OS-i (Win Mobile, CE,....) in je tale fora s gpsProxy in podobnimi programi čisto neuporabna.
jvc_girl: žal, ne gre. Če te prodajalec ni pri nakupu o tem opomnil, bi se šel na tvojem mestu z njim pogovorit (če ti je oboje skupaj prodal).
Je pa problem pri jvc_girl to, da ima ona JVC komponento, na katerih pa ponavadi ne laufajo razni prosto dostopni OS-i (Win Mobile, CE,....) in je tale fora s gpsProxy in podobnimi programi čisto neuporabna.
jvc_girl: žal, ne gre. Če te prodajalec ni pri nakupu o tem opomnil, bi se šel na tvojem mestu z njim pogovorit (če ti je oboje skupaj prodal).
OldSkul ::
Kdo pa ti je prodal to, da nisi ti kr nekaj na lastno pest kupovala. Jej jej!
Tole ne po šlo skupaj, čeprav verjetno se bo dalo na tale jvc miomap al pa igo inštalirat, treba kej po tujih forumih pogledat. AdriaRoute pa žal ne bo delalo s tem!
Tole ne po šlo skupaj, čeprav verjetno se bo dalo na tale jvc miomap al pa igo inštalirat, treba kej po tujih forumih pogledat. AdriaRoute pa žal ne bo delalo s tem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13197 (12635) | zee |
» | GPS Garmin nuvi 350 - Adriaroute v1.30 - pomoč pri namestitviOddelek: Pomoč in nasveti | 8104 (7202) | izi12 |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5160 (4016) | kiFni |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2471 (2365) | gregaster |
» | Dlančnik z GPS, kako do karte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1820) | Dr_M |