» »

phpbb news

phpbb news

Cross ::

lep pozdrav,
v glavnem delam kr obsežno php stran na kateri bi seveda imel tudi novice. po razmisleku sem ugotovil da bo najbolši sistem kr ta ki ga uporabljajo mnoge strani, in to je da vlečejo novice iz foruma in jih kažejo na glavni strani. ja preiskal in pretestiral sem kr ene par teh modov sam so vsi kr za ene druge novice not v forumu skor al neki. sej bi šel sam pisat, sej sm uspel združt login strani s forumom, sam sem s cajtom bol na tko in bi bil ful hvaležen če bi kdo postnu link al pa kodo za to zadevo. bodte fajn in uživite na sončku.
entering the subspace

TheHijacker ::

Sam uporabljam eno staro skripto, ki sem jo precej moral spremenit. Poglej si:

rpc1.org

Je pa brezpredmetno tole implemntirat, ker pride ven novi phpBB 3.0, ki ima drugačni template sistem in ko izide polna verzija bom spisal na novo portalni sistem.
http://www.google.si

bobyx ::

phpbb fetch all bi moral znat narediti to kar hočeš.

Zadevo drugače odsvetujem, saj se kaj kmalu zgodi da generacija novic iz foruma recimo vsakil traja tudi po 0.5-1.0 sekunde, kar je mnogo preveč! Namenska skriptica za novice vse skupaj naredi mnogo hitreje, pa še mnogo bolj fleksibilna je lahko.

Cross ::

zanimiva koda pol da lahk rab tut po tok cajta. no, sej zdej sm se odloču da bom kr sam spisu, mislm da ni sploh tak problem, še vsaj točn bom vedu kako zadeva funkcionera da bom pol lažji kej spreminju pa dodaju. itak sem majstr u poenostavljanju tko da mislm da lahk tut to nardim na enostavn način. hvala za pomoč, sej če se pa vseen najde kšn k ma to lahk pa kr vseen postne da vidm zadevo.

bodte fajn!
entering the subspace

zdobersek ::

ni tezko.

hint: poskusis lahko tudi, da novice dodajas prek administratorske plosce, tako, da se zapisejo v posebno tabelo v databazi, hkrati pa tudi v forum.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

regijske zaščite na dvd-jih

Oddelek: Zvok in slika
121263 (1129) Iron
»

Integracija PhpBB v spletno stran

Oddelek: Izdelava spletišč
251885 (1557) roli
»

NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
12610702 (6941) delfinus
»

Neuspešno upgrade-an firmware - POMOČ

Oddelek: Pomoč in nasveti
81047 (871) Lucio
»

Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMih

Oddelek: Strojna oprema
482312 (1255) TheHijacker

Več podobnih tem