» »

Problem s headsetom !

Problem s headsetom !

grashoper ::

Pozdrav

Imam logitechov preicision headset in asus p5b-e plus.. in nikakor ne pridem do tega da bi mi headset delal kot bi mogel.. prvo kot prvo imam probleme z samim mikrofonom, katerega mi sploh ne zazna. druga zadeva pa je ta da mi slušalke delajo samo v primeru da je banana slušalk na polovici veni.. če jo potisnem do konca dobim nek pokvarjen zvok oz ni čisti sound. drivere imam najnovejše in tud slušalke so nove. v biosih sem tudi nastavo na ac97, kr je baje z HD nek problem.. mene zanima v čem je zdaj tu problem, da mi slušalke dajajo vredu zvok samo v primeru da je banana na polovici ven ???

Lep pozdrav

t909 ::

Hm.. na pamet bi rekel, da je stik v kablu, ker se mi zdi verjetneje kot pa stik na mb jacku.

grashoper ::

aja pa še to, ko je banana na pol veni, slišm muziko normalno, ko pa dam dial preko skype pa ringa ne slišim..

KrVoLoK ::

Si bom kar sposodil dotično temo.
Torej, problem je sledeč. Imam SB Audigy, Logitech G51 in Behringer slušalke ki so s stereo to mono adapterjem (po potrebi) priklopljene na G51. Težava se pojavi pri pozicijskemu zvoku, saj se recimo, ko prihaja sovražnik z desne, ne sliši nič in ko se obračam proti njemu, je zvok vedno bolj razločen ter se popolnoma sliši, če sem obrnjen proti njemu ali pa z leve strani.
V Creative AC sem nastavil na Headphones in ni bilo učinka, nato sem poskusil še druge opcije, spet brez željenega učinka. Zadeva se lahko odpravi le z vklopljenim CMSS (ali pa CMSS2) načinom, ampak potem se sliši vse, ne glede na to, kam sem obrnjen - ne razločim, če prihaja z leve ali desne.
Včasih, ko sem imel HI-FI komponente, in so slušalke bile priklopljene s stereo jackom, je prostorski zvok (vsaj razlika med levim in desnim kanalom) deloval.
Je sploh možno to sedaj usposobiti?

Edit: Popravek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KrVoLoK ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech G430 - Glasnost porazna..

Oddelek: Zvok in slika
152691 (2175) iDare
»

Kateri kabel

Oddelek: Zvok in slika
193315 (2942) axee
»

Slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
283882 (3175) -THX-
»

Katero zvočno in slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
402541 (1900) charlotte
»

Info tema za 5.1 zvok - delite mnenja in izkušnje TU :)

Oddelek: Pomoč in nasveti
51111 (1016) SisQ

Več podobnih tem