Forum » Pomoč in nasveti » Genius SW-5.1 Home Theatre
Genius SW-5.1 Home Theatre
kalcek16 ::
Sprednji desni zvočnik mi noče delat,
ko dam v nastavitvah zvočne preizkušenje zvočnikov tako da mi vsak posebej zaigra, mi sprednji levi dvakrat zaigra ( še namesto desnega). Povezava je vredu, desni zvočnik 100% dela ker sem ga probal priklopit na levega ( kabel od levega). Kabel od desnega zvočnika je tud OK, odprl sem woofer škatlo in pogledal kontakte, pa so tud vsi ok, ali je mogoče skurjen izhod, kako vem če je skurjen izhod, ma mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe?
ko dam v nastavitvah zvočne preizkušenje zvočnikov tako da mi vsak posebej zaigra, mi sprednji levi dvakrat zaigra ( še namesto desnega). Povezava je vredu, desni zvočnik 100% dela ker sem ga probal priklopit na levega ( kabel od levega). Kabel od desnega zvočnika je tud OK, odprl sem woofer škatlo in pogledal kontakte, pa so tud vsi ok, ali je mogoče skurjen izhod, kako vem če je skurjen izhod, ma mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe?
kalcek16 ::
SE opravičujem ker smetim tukaj, problem sem reču, ena od bananc je bila 3 milimetre vn od izhoda Prosu bi če lahko to temo izbrišete. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik, desni zvočnik ne dela, (uveljavitev stvarne napake)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5283 (4198) | Šolar |
» | Zvočna kartica Realtek - težava z zvočnikomOddelek: Zvok in slika | 1222 (1222) | Lucifix |
⊘ | Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater WoodOddelek: Zvok in slika | 4380 (3706) | CaqKa |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2614 (2372) | Cjek |
» | Surround in glasba?Oddelek: Zvok in slika | 1669 (1443) | |might| |