Forum » Pomoč in nasveti » POMOČ Lenovo 3000 c100
POMOČ Lenovo 3000 c100
ashlee ::
Lep pozdrav.
Imam eno težavo: ko zaženem laptop mi napiše, da ne more zagnat windowsa, ker je baje ena datoteka po imenu windows/system32/config/system (nekej takega) poškodovana al pa je ni.
Kdo, ki ima Lenovo kaj ve kaj je za nardit? Ker če odprem Rescue and Recovery ne vem kaj nej nardim. Nujno rabm namreč datoteke z laptopa pa ne vem, kako nej jih dobim? Ker če dam tm pri Rescue da ohrani datoteke, pol zahteva en disk kamor bi jih spravl, pa sploh ni nobene opcije.
Upam da ste me vsaj približno razumel, ker se na to čist nič ne zastopim.
Tko da fantje, pomoč prosim :)
LP
Imam eno težavo: ko zaženem laptop mi napiše, da ne more zagnat windowsa, ker je baje ena datoteka po imenu windows/system32/config/system (nekej takega) poškodovana al pa je ni.
Kdo, ki ima Lenovo kaj ve kaj je za nardit? Ker če odprem Rescue and Recovery ne vem kaj nej nardim. Nujno rabm namreč datoteke z laptopa pa ne vem, kako nej jih dobim? Ker če dam tm pri Rescue da ohrani datoteke, pol zahteva en disk kamor bi jih spravl, pa sploh ni nobene opcije.
Upam da ste me vsaj približno razumel, ker se na to čist nič ne zastopim.
Tko da fantje, pomoč prosim :)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3467 (3256) | Tac20 |
» | Izšel TrueCrypt 7.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 32169 (28669) | Jst |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2293 (1867) | Jakka |
» | knoppix - kako do documents and settingsOddelek: Operacijski sistemi | 1248 (1040) | ToniT |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1497) | appz |