» »

Driverji. pomoč!

Driverji. pomoč!

DriLL ::

Imel sem integrirano zvočno kartico nato pa sem si kupil nove zvočnike in s tem tudi creative sound blaster sound card.. ko sem inštaliral driverje od te nove zvočne.. nisem prej tiste stare drajverje uninstaliral. kasneje sem stare sicer uninstaliral .. ampak ko hočem odpret filem v bs playerju se mi računalnik restarta.. ve mogoče kdo kaj bi lahko naredil?
hvala vam.

amigo_no1 ::

V safe modu uporabi "driver cleaner" .

čakaj.. kaj pol mi bo vse driverje zbrisalo al kako?
ker driver od stare zvočne sem že unnstaliral..
aja.. bs player imam skupaj z Klite codecom.. je mogoče treba kaj naredit s tem..
ker drugo vse dela.. in nevem zakaj lih bs player

Azrael ::

Uradni uninstall driverjev v 99% primerov ne odstrani driverjev, tako kot je treba, ampak za seboj pusti kup smeti, ki pogosto delajo probleme.

Driver cleaner striktno izbriše samo driverje katere izbereš iz seznama, ostale pusti pri miru. Delo opravi temeljito: briše driverske datoteke in vnose v register.

Tak način, kot si ga izvedel je najslabši možni. Naknadni uninstall starih driverjev za zvok je lahko povzročil, da noben driver za zvok ni več OK.

Kot je že bilo rečeno uporabi Drive Cleaner v Safe Modu in z njim izbriši driverje predhodne in sedanje zvočne kartice. Potem ponovno zaženi računalo in namestiš driverje nove zvočne kartice. Če je možno, izklopi integrirano zvočno, kako glej manual matične plošče.
Nekoč je bil Slo-tech.

hvala..
uglavnem.. sem namestil nove drajverje.. pol pa bs player pobral posebej.. ne v paketu.. K lite driverjev.. in zdaj oboje dela..
vseeno hvala boysi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353471 (3001) connel
»

nv4_disp

Oddelek: Pomoč in nasveti
191459 (1112) Adrijan0