» »

[PS3]Motorstorm

[PS3]Motorstorm

Gr0unD Zer0 ::

je kdo nabavil ta špil ob launchu?

homepagelink

oziroma vsaj nabavil demo?

mnenje?

jaz osebno obožujem pretepanje motokrosistov ter kazanje sredinca ter drugih obscenih gest avtomobilistom>:D

fizika je za privajat en cajt, prav tako proge, ker za prvo mesto se je treba malo potrudit...

grafika sicer ni tak dobra kot sem pričakoval, a opravlja svoj namen>:D (mogoče je so jo od demota kaj izboljšali)

prijetno me je presenetila tudi glasba, ki prav paše k akciji...(ob nirvani je akcija še 3krat boljša)

definitivno naslednja igra na moji wish listi(nwm kaj mi je blo da sem namesto tega kupil RR7):\

kaj noben ne goni terencev po puščavi?

takih spipanih prog že dolgo nisem videl8-O
malo morje bliznjic, vsaka z drugačno podlago, namenjena drugačnemu tipu vozila, izziv je kar konkreten, UP je včasih res neusmiljena (ter iztegnjen sredinec na krosaru še vedno carski:D )

edini minus po moje je nizko število prog(kar je po eni strani dobri, ker se lahko dejansko naučiš progo) ter odsotnost split screena(je pa res da bi vzdušje šlo pa-pa) je pa vecigralstvo po netu>:D

Mavrik ::

Verjetno bo bolj problem v tem, da nas je lastnikov konzol na tem forumu precej malo, lastnikov PS3jk pa (poleg tebe seveda) praktično ni :(
The truth is rarely pure and never simple.

JutriPS3 ::

Ja Motorstorm je res zabaven0:)
Me je zadeva kar malo presenetila. Sicer sem ga igral vse skupaj par uric ker je na posoji pri prijatelju zaradi preprostega dejstva: trenutno špilam GOW2 za PS2>:D (izjemna igra še boljša kot prvi del, s to igro se je PS2 dostojno poslovila v smislu ekskluziv). Kratos rox.>:D Čakam pa tudi na Virtua Fighter 5.

Motorstormu bi dal oceno nekje 8/10. V žanr je vnesla kar precej svežine (čeprav ravno ne igram teh tipov iger).

Kak to, je Ridge Racer 7 slab???

jaaaaaa, neizrekljivo govno je ta ridge racer...
vsaj meni no...

če kdo misli, da je nfs arkada...
proti tej igri je taka simulacija kot GTR proti onim formulam na tetrisu....zraven pralnega praška

p.s. glede virtua fighter pa tudi nekak odsvetujem. mi je kolega posodil, pa ni nekak... zdaj če nisi ravno fan serije, raje počakaj na "the king of ironfist tournament 6"

single player je nasploh brezvezen, ker komp samo blokira, ter na koncu tvojega kombota uporabi prijem, in to vse tri runde zaporedoma... cheesy

p.s. cuj bi se dalo zmenit za kako medsebojno izposojo špilov če si kje iz okolice?:D
res me mika GOW2, pa nevem ce se splaca kupit, glede na to da je bla enka kratka da dol padeš(sicer kratko a sladko:D)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Konzole
110995989 (42732) XsenO
»

Ridge Racer Unbounded

Oddelek: Igre
131476 (1273) opeter
»

Pretepaške igre - katere so najboljše za pc?

Oddelek: Igre
244151 (2553) opeter
»

Takken za PS2?

Oddelek: Konzole
121832 (1645) Melanholija
»

PS3 dogaja(nja) in Sonyjeve izgube pri tem (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Igre
16715530 (12216) Pesimist

Več podobnih tem