Forum » Strojna oprema » USB "naprava"
USB "naprava"
USB ::
Lep pozdrav.
Na forumu sem nov, zato se v primeru, da sem za vprašanje uporabil napačno izbo, iskreno opravičujem.
Problem je seveda sledeč:
S sodelavcem opravljava posel za podjetje, ki bi želelo opravljeno storitev, kot prezentacijo, uporabljati na USB ključku. Usb ključek je sledeč: http://support.swissbit.com/en/download... . In sedaj nastopi problem. To podjetje se je namreč z omenjenim proizvajalcem že dogovorilo za dobavo 35.000 (petintrideset tisoč) teh ključkov. Kako narejeno prezentacijo posneti na 35.000 ključkov? Mogoče kdo ve, ali obstaja "naprava" s katero bi se dalo posneti več ključkov hkrati? Ali pa predlagate kakšno drugo reitev?
Za pomoč se lepo zahvaljujem!
Klemen
Na forumu sem nov, zato se v primeru, da sem za vprašanje uporabil napačno izbo, iskreno opravičujem.
Problem je seveda sledeč:
S sodelavcem opravljava posel za podjetje, ki bi želelo opravljeno storitev, kot prezentacijo, uporabljati na USB ključku. Usb ključek je sledeč: http://support.swissbit.com/en/download... . In sedaj nastopi problem. To podjetje se je namreč z omenjenim proizvajalcem že dogovorilo za dobavo 35.000 (petintrideset tisoč) teh ključkov. Kako narejeno prezentacijo posneti na 35.000 ključkov? Mogoče kdo ve, ali obstaja "naprava" s katero bi se dalo posneti več ključkov hkrati? Ali pa predlagate kakšno drugo reitev?
Za pomoč se lepo zahvaljujem!
Klemen
profii ::
napisati kakšen program ki avtomatsko naloži prezentacijo na ta kluček ko bo vtaknjen v usb in enega študenta ki bo utaknil vse te ključe v usb.
Opkow ::
In nabavis toliko USB hub-ov, da vtaksnes recimo 50 kljuckov notri, pozenes software, da na vse hkrati posname. Ter seveda ponavljas postopek, dokler ni vseh 35 K kljuckov posnetih... :)
USB ::
Žal so ključki že pri nama, tako da snemanje s strani proizvajalca odpade. Obstaja tudi možnost vse skupaj poslati na snemanje v Nemčijo, vendar pa bi bilo to precej drago. Zaenkrat sva še najbolj navdušena nad možnostjo snemanja več ključkov naenkrat, seveda s pomočjo pridnih rok.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
gumby ::
hmm... napises en program, ki na vsak nov drive nafila nekaj in ga ejecta
pol pa res rabis samo en (velik) kup pridnih rok
pol pa res rabis samo en (velik) kup pridnih rok
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s kopiranjem datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1704) | ST-777 |
» | Kaj je narobe s tem PC-jem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 931 (816) | Evolve |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (4433) | deninho1989 |
» | Kateri TV omogoča snemanje na USB ključek?Oddelek: Zvok in slika | 8624 (4049) | OmegaBlue |
» | Problem z USB flash ključkiOddelek: Operacijski sistemi | 937 (759) | Jst |