Forum » Programiranje » [cvs] Brisanje praznega imenika
[cvs] Brisanje praznega imenika
zhigatsey ::
Živjo,
Ne vem če spada tema ravno pod programiranje...
V cvs-ju(sourceforge) imam nekaj praznih imenikov, ki bi jih rad zbrisal iz repozitorija,
vendar jih sploh ne morem... Uporabljam Tortoise CVS in ko kliknem remove ali release
imenik še vedno ostane v repozitoriju.... Če veste kako se dokončno zbriše takšne direktorije, bi bil zelo
hvaležen...
HVala za odgovore
Ne vem če spada tema ravno pod programiranje...
V cvs-ju(sourceforge) imam nekaj praznih imenikov, ki bi jih rad zbrisal iz repozitorija,
vendar jih sploh ne morem... Uporabljam Tortoise CVS in ko kliknem remove ali release
imenik še vedno ostane v repozitoriju.... Če veste kako se dokončno zbriše takšne direktorije, bi bil zelo
hvaležen...
HVala za odgovore
hruske ::
Ne mores zbrisat praznega imenika v CVS.
To je ena od pomanjkljivosti cvs.
Lahko pa preides na Subversion, kjer lahko brises prazne mape.
To je ena od pomanjkljivosti cvs.
Lahko pa preides na Subversion, kjer lahko brises prazne mape.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [CVS] - CVSNT in tortoisecvs, nastavljanje verzijeOddelek: Programska oprema | 1302 (1220) | CaqKa |
» | SVN in CVS?Oddelek: Operacijski sistemi | 2365 (2062) | metalc |
» | [razvoj] klon windows commanderja za linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 6625 (4664) | napsy |
» | Subversion - programska oprema za vodenje verzij dokumentacije - izkušnje, uporabnostOddelek: Programska oprema | 1284 (1222) | barbarpapa1 |
» | Kaj bo novega v Gnome 2.8?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2617 (2617) | moj_nick |