Forum » Operacijski sistemi » Automatic Update
Automatic Update
clarc ::
Lep pozdrav!
Zanima me zakaj se mi Windowsi več nočejo avtomatsko upgratat, saj prej ni blo nobenega problema? Kaj je treba naredit da se bodo? Nastavljano imam da se mi vsaka 2 dni točno ob uri pa vseeno ne gre? Po tistem ko mi je dalo gor Windows Genuine Advantage Notification več noče samodejno upgratat.
Zanima me zakaj se mi Windowsi več nočejo avtomatsko upgratat, saj prej ni blo nobenega problema? Kaj je treba naredit da se bodo? Nastavljano imam da se mi vsaka 2 dni točno ob uri pa vseeno ne gre? Po tistem ko mi je dalo gor Windows Genuine Advantage Notification več noče samodejno upgratat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11714 (7049) | solatko |
» | Novi in cenejši MacBooki Air (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 24240 (19225) | hojnikb |
» | 3 'šasije' za Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 7935 (6831) | Smeagol |
» | Zagon računalnika v 10 sekundahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4498 (3071) | M-XXXX |
» | microsoft in windowsi (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4864 (4095) | napsy |