Forum » Pomoč in nasveti » windows problemi
windows problemi
boula ::
sm si intaliral winXP service pack 2,
in se mi je prvic pojavile te napake, ki se jih hocem znebit>
windows si ne yapomne mojih nastavitev: 1. npr / si dam slovenski jeyik tipkovnice / in nikakor ne uspe ostaja angleski
2. pri program files das show all hidden folder - in to moram vsakic klikat
3. pa tudi na namiyje ne morem dati ikone my computer, in oblika je tudi vsa cudna.
4.poleg tega pa mi tud masseneger nikakor ne dela
dal sem tud win update *iz cdja in preko neta( a mpak je isto
vprasal bi vas kako se lahko tega resim.
sicer pa bi vprasal vas se to:
ce je kje na netu v slovenscini / opis popoolnoma pravilne instalaciji windowsa xp - da se razumemo-s tem mislim predvsem to da se iyognemo vsem tem napakam
* kaksen service pack iybrati
*kako ga pravilno namestit
* kaj je priporoceno upgradati preko microsoft strani in kaj ne - saj nekateri paketi DAJO NAPAKE
* kako scrackat windows
* in potem se vse ostale napredne nastavitve
pa se taki NASVETI: ce je res bolse po vsakem instaliranem programu restartat pc?
ya katere programe je bolse iskati driverje preko neta?
Hvala ya nasvete
in se mi je prvic pojavile te napake, ki se jih hocem znebit>
windows si ne yapomne mojih nastavitev: 1. npr / si dam slovenski jeyik tipkovnice / in nikakor ne uspe ostaja angleski
2. pri program files das show all hidden folder - in to moram vsakic klikat
3. pa tudi na namiyje ne morem dati ikone my computer, in oblika je tudi vsa cudna.
4.poleg tega pa mi tud masseneger nikakor ne dela
dal sem tud win update *iz cdja in preko neta( a mpak je isto
vprasal bi vas kako se lahko tega resim.
sicer pa bi vprasal vas se to:
ce je kje na netu v slovenscini / opis popoolnoma pravilne instalaciji windowsa xp - da se razumemo-s tem mislim predvsem to da se iyognemo vsem tem napakam
* kaksen service pack iybrati
*kako ga pravilno namestit
* kaj je priporoceno upgradati preko microsoft strani in kaj ne - saj nekateri paketi DAJO NAPAKE
* kako scrackat windows
* in potem se vse ostale napredne nastavitve
pa se taki NASVETI: ce je res bolse po vsakem instaliranem programu restartat pc?
ya katere programe je bolse iskati driverje preko neta?
Hvala ya nasvete
Urc ::
* kako scrackat windows
Na to točko je odgovor nikjer drugje kot TU Odgovor na vse druge pa je, pejd v trgovino pa verjetno ne bo več nekaterih problemov ali pa si naloži kak LinuX
Na to točko je odgovor nikjer drugje kot TU Odgovor na vse druge pa je, pejd v trgovino pa verjetno ne bo več nekaterih problemov ali pa si naloži kak LinuX
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Urc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot.ini in Windows XP SP3 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1248) | kixs |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2667 (2252) | IVo |
» | Je objava cracka kazniva?Oddelek: Loža | 1586 (1039) | darh |
» | problem z računalnikom.....pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1033) | PeTe13 |
» | Novi wormsiOddelek: Igre | 1731 (1379) | Freak |