» »

Iran - odštevanje

Iran - odštevanje

Temo vidijo: vsi
strani: 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45

donfilipo ::

En nauk lahko vendarle potegnemo.

Neko mednarodno pravo je daleč od tega da bi delovalo.

Velja zakon sile in prisile.
Le najšibkejši se deloma z njim ubadajo.
Ni pa rečeno, da recimo ravno Slovenci, kot dokaj šolan kader, na tem področju, ne bi prehiteval.

Prej ali slej se bo taktika šerifa, desperadosa in derviša zataknila, zna počiti glomazno...svinjarija bo trajna in pekoča...in potem bo prišlo do spremembe, katere temelje lahko vztrajno snujejo poleg mirovnikov, tudi pravniki. Zlasti kot rečeno naši. Da nas ne bo nihče vprašal kako in kdaj bodo napadli..pa tako vemo:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Okapi ::

Matthaiju je jasno zakaj imajo centrifuge in zakaj zelijo nuko, Okapiju se ni.
A moraš res ves čas podlo lagati?;((

Meni je kristalno jasno, da hočejo imeti bombo. In to iz natanko istega razloga, kot jo že imajo Izrael in Pakistan in Indija.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Daedalus ::

c) zakaj se ne zavedamo, da je tudi izraelski režim rahlo versko blazen?


Država utemeljena na veri, nima izbire. Je de facto versko blazna. In nazadnje ko sem preveril, je Izrael čisto lepo ustrezal tej definiciji.

"Matthaija" pa Izraelci ne Iranci ne bodo izbrali za sodnika niti ne priznavajo "njegovih zakonov", kaksen smisel ima potem odgovarjati na tvoja vprasanja?


Preberi si pravila. Argumentirana debata pa take fore. Trollov mamo pa itak že dosti, se ti ne zdi?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Nissan GTR ::

Izrael ni samo napol teokracija, je tudi apartheid sistem. Imajo tudi rasne zakone na področju priseljevanja, na področju porok. Poroka žida z nežidom je prepovedana, moraš na Ciper, če se želiš poročiti. Imajo segregiran šolski sistem. Na zasednih ozemljih imajo celo segregiran prometni sistem, segregiran vodovod, elektriko... Kaj takega niso imeli nekoč niti v Južnoafriški republiki.

Sakin ::

Izrael je super, zgodbice o segregaciji in ne vem kakšnem rasizmu pa lahko razlagaš tistim, ki dol nikoli niso bili oz. se jim ne sanja kakšna je realnost.
Get a life.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

amigo_no1 ::

T-h-o-r ::

Double_J je izjavil:

Ja, smo videli "odgovornost" v Iraku. Za svoje riti že, potem se pa hitro konča.


Letalski napadi na Iran s strani ZDA bi bili 1000x cenejši kot pa vojna v Iraku, poleg tega bi bilo 1000x manj žrtev za ZDA. Nevarnost s strani Irana pa je 1000x večja kot s strani Iraka.

Torej?
in kaj bi dosegli z zračnim napadom? iran bi jim še naprej fakiče kazal, pa še nekaj letal sestrelil
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

nebivedu ::

Sakin je izjavil:

Izrael je super, zgodbice o segregaciji in ne vem kakšnem rasizmu pa lahko razlagaš tistim, ki dol nikoli niso bili oz. se jim ne sanja kakšna je realnost.
Get a life.


Nekateri smo v izraelu bili, pa na zasedenih ozemljih tudi. Pa smo doživeli segregacijo, občutili rasizem in videli versko blaznost. Get a life back. In izrael ni super, nič na arabskem polotoku ni več super.

Bil pa je super, Irak, nekoč tam pred letom 1989, ko sem dol videl nasmejane ženske v mini kiklcah, ki so vozile avtomobile, hodile v šolo, bile policajke, ... In tega danes ne vidiš več, ker so vse priklenjen na kuhinjo, zadekane, da samo oči ven gledajo in kamenjane že samo ob misli, da bi oblekle mini kiklco. In očitno bi nekateri radi dosegli to zadekanost v vseh državah na bližnjem vzhodu (ker v iranu tega zaenkrat še ni toliko - mladina vseeno hoče nekaj svobode in jo tudi dobijo, ženske morajo sicer nositi rute, vendar ni nujno na glavi, lahko tudi okoli vratu)
GA-X99-SLI | E5-2683V3 | 16GB | 250GB 970 EVO | 2x 1070TI | 850W Antec + CM K280

Gladi ::

Sakin je izjavil:

Izrael je super, zgodbice o segregaciji in ne vem kakšnem rasizmu pa lahko razlagaš tistim, ki dol nikoli niso bili oz. se jim ne sanja kakšna je realnost.
Get a life.

Glede na tvojo nacionalnost si v tej temi težko objektiven in tvoje objave so zelo težko relevantne z dejanskim stanjem.

Sakin ::

nebivedu je izjavil:

Sakin je izjavil:

Izrael je super, zgodbice o segregaciji in ne vem kakšnem rasizmu pa lahko razlagaš tistim, ki dol nikoli niso bili oz. se jim ne sanja kakšna je realnost.
Get a life.


Nekateri smo v izraelu bili, pa na zasedenih ozemljih tudi. Pa smo doživeli segregacijo, občutili rasizem in videli versko blaznost. Get a life back. In izrael ni super, nič na arabskem polotoku ni več super.Glej, Izrael ima rastoče gospodarstvo in živo in bogato kulturo (nekaj, kar celo za tole podalpsko državo ne moremo več reči). Arabci lahko prakticirajo svojo vero, delajo (judje jemo/jo najraje pri arabcih), imajo zdravstveno oskrbo in možnost izobraževanja. Kaj od tega imajo v sosednjih državah?
Sirija je itak doomed in tam se bo vse poklalo med seboj, Egipt bo morda malo na boljšem, ker bodo tam naj***** "samo" intelektualci (če jih je sploh še kaj) in koptski kristjani. Libanon je še v večjem dreku kot Egipt, ker imaš tam eksplozivno mešanico sunitov, šiitov, marionitov in druzev, vemo kako je bilo do sedaj. Jordanijo morda vse to še čaka, za njihovo dobro upajmo da ne.

Glede na tvojo nacionalnost si v tej temi težko objektiven in tvoje objave so zelo težko relevantne z dejanskim stanjem.Moja nacionalnost nima nič z dejstvi, ki sem jih naštel.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

Gladi ::

Sakin je izjavil:


Glede na tvojo nacionalnost si v tej temi težko objektiven in tvoje objave so zelo težko relevantne z dejanskim stanjem.

Moja nacionalnost nima nič z dejstvi, ki sem jih naštel.

Ti kot žid težko objektivno gledaš na problematiko palastincev oziroma drugih arabskih narodov v Izraelu. Med drugim tudi zanikaš kakršno kol več vrednosto politiko Izraela, hkrati pa ti je bilo argumentirano povedano kje, kaj, kako to Izrael počne. Med drugim deloma problematiko oziroma odnos predstav video posnetak nekaj objav nad mojo.

Double_J ::

A veteran intel head’s message to the US: Show us that you’ll really stop Iran, or we may have to

http://www.timesofisrael.com/a-veteran-...

Israel’s War Plan: the Complete Destruction of Iran’s Civilian Infrastructure

http://www.infowars.com/israels-war-pla...
Dve šivanki...

Double_J ::

US-Israeli deal on Iran? No Israeli strike now if Obama pledged a spring attack

http://www.debka.com/article/22287/US-I...
Dve šivanki...

Double_J ::Ali sedaj vidite zakaj so v Izraelu živčni? Brez absolutnega zagotovila Obame, ki ga ne bo več mogel vzeti nazaj, bodo nedvomno sprožili akcijo proti Iranu in to še pred volitvami v ZDA. Morda pa še to ne bo dovolj, ne vem...

Ali niso upravičeno živčni, pa četudi je recimo možnost da je nekaj podobnega res samo 1%? Zakaj bi oni kockali po vaše?
Dve šivanki...

bluefish ::

So what? En ata brez vsakršnih dokazov mlati svoje. FOX pa seveda poznamo.

PaX_MaN ::

Ali niso upravičeno živčni, pa četudi je recimo možnost da je nekaj podobnega res samo 1%?

Valjda ni res, ker bi sicer pokazali vsaj eno sporočilo k jih je baba sprejemala "for years before 2008" in posnetek kjer egiptovski zunanji minister govori o pogovoru z Obamo ter časopisni članek o unem odposlancu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

bluefish ::

Ko je že ravno bil govor o burkah in podobnih čudesih skrajnega Islama: http://www.delo.si/druzba/panorama/prot...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Timurlenk ::

če bi kdaj dejansko brali moje teme, ne pa jih samo brisali, bi opazili, da sem o vsem tem že pisal (judovskem fanatizmu, ki je povsem enak islamskemu) in o pravicah žensk pri judih etc.
Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

Okapi ::

Ko že o Judih, v današnji Sobotni prilogi je zanimiv intervju z znamenitim filmskim producentom Brankom Lustigom (Schindlerjev seznam, Gladiator ...), ki je kot judovski otrok preživel Auschwitz in Bergen-Belsen.

Zdaj vam bom nekaj povedal: najhujši pazniki v taborišču so bili največkrat zaporniki sami. Tisti, ki so jim dali možnost, da se izživljajo nad drugimi taboriščniki. Taka je moja izkušnja. Ko so taboriščniki obuli škornje in dali na glavo kapo, so postali bolj kruti kot esesovci. ... In poljski Judje so bili najhujši. Zato nisem šel v Izrael. Ko sta me leta 1948 moja dva strica povabila, naj prideva z mamo živet v Izrael, sva raje ostala na Hrvaškem. Dovolj mi je bilo Židov v Auschwitzu. Tri leta po koncu vojne naj grem spet v neki kibuc, kjer bodo vladali isti Judje, kakršne sem srečal v zaporu. Ne dolazi u obzir.


O.

jype ::

Isto temo otvori tudi Art Spiegelman v znamenitem stripu Maus. Iz nekega razloga sicer ne sklene s tako ostrimi zaključki in sodbo prepusti bralcu, a hkrati tudi ne pušča prostora za drugačen sklep kot ta, da s holokavstom židje niso prav nič družbeno napredovali, kvečjemu obratno - šele z asimilacijo v druge kulture postajajo manj ekstremni.

Okapi ::

Jaz bi sicer rekel, da gre tudi v tem primeru za zavajajoče posploševanje.

V taboriščih je bilo daleč največ Judov in če so sadistični primerki enakomerno porazdeljeni med narodi, je logično, da je bilo v taborišču največ sadistov med Judi. Za povrhu je lahko eden od vzrokov za to tudi slaba izobrazba in ekonomski položaj. Poljski Judje so bili večinoma neizobraženi kmetje, ki so stoletja živeli zatirani od Poljakov in Rusov in Nemcev, zato ne bi smelo nikogar presenetit, da je bilo med njimi v povprečju več surovežev kot med recimo izobraženimi in premožnimi holandskimi Judi.

O.

Karaya 52 ::

Poljska je bila do zidov pred vojno ena najbolj prijaznih drzav, zato jih je tam tudi bilo tako veliko. Bili so ze tako asimilirani, da se nacisti sploh niso vec trudili locevati med poljskimi nezidi in poljskim zidi. Da je pa izobrazba imela karkoli pri sadizmu je pa se ena tvoja izmisljotina, ki je lahko samo po nakljucju pravilna.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Že spet ene buče trosiš, v upanju, da nihče ne bo preverjal.;((
O asimiliaciji:
Some authors have stated that only about 10% of Polish Jews during the interwar period could be considered "assimilated" while more than 80% could be readily recognized as Jews.


O prijaznosti:
As a result of the pogroms and the waves of antisemitism, 36 Jewish Zionist delegates met in Katowice, in 1884, forming the Hovevei Zion movement. The pogroms prompted a great flood of Jewish immigration to the United States.


O vedenju revnejših:
Children from low-income families are less likely to do well in school, and more likely to suffer ill-health. They are likely to face pressures that help to explain higher rates of anti-social behaviours and criminality.


O.

Karaya 52 ::

Berem o sadizmu, nikjer, prav nikjer ne omenjajo povezave z izobrazbo. Da sadista spreobrnes potem ko mu das izobrazbo je tocno samo v tvoji domisljiji, sicer pogosta napaka, ki udarja iz tekstov in je ni mogoce spregledati. Vedno znova dajes preveliko tezo formalni izobrazbi - kladivo in sami zeblji.

Najdes pa taksne in drugacne pogrome nad zidi po vsej Evropi. Poljska je kljub temu bila se prijaznejsa. Dokaz? Stevilo zidov na Poljskem pred vojno.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Da sadista spreobrnes potem ko mu das izobrazbo je tocno samo v tvoji domisljiji,
Ne, to je zraslo v tvojem pokvarjenem načinu podtikanja, ker čisto nikjer nisem napisal, da bi bilo kaj takega mogoče. Napisal sem samo, da surovega taboriščnega kapota prej najdeš (in pričakuješ) med revnimi (in zato manj izobraženimi) kmeti ali knapi kot med bogatimi (in zato bolj izobraženimi) trgovci ali profesorji. In da ti vnaprej onemogočim ša kakšen podtik - to nikakor ne pomeni, da morda ni bil najbolj surov med njimi pa nek amsterdamski trgovec z diamanti ali profesor fizike z univerze v Heidelbergu.

Dokaz? Stevilo zidov na Poljskem pred vojno.
Lažni dokaz, ker ne veš, ali pa namenoma zamolčiš, da je bilo tam toliko Judov med drugim zato, ker so v Ruskem imperiju ozemlje današnje Poljske določili kot območje, kjer Judje smejo živeti in so jih tja nagnali iz drugih krajev (in zaradi česar jih Poljaki niso imeli nič bolj radi).

Poleg tega to, da so jih morda na Poljskem manj zatirali kot kje drugje, ne pomeni, da jih niso zatirali.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Karaya 52 ::

Em, da podtikam? Se enkrat si ponovil isto. Also, imo se sadist oblikuje ze v dokaj zgodnjih letih in izobrazba nicesar ne popravi. Se spomnim casov fazanovanja, ki so bili precej divji ker smo se samonadzorovali, lol. Drugace brezvezen dogodek, ne bom pa pozabil, kako sta se dva fanta in neka tiha pupa prelivili v "dijaske zverine", prave sadiste, ko smo jim podelili "status paznika". No, najbolj znan je pa itak Oraznov dom, medicinci.

Nisem napisal, da je bila Poljska idealna, zgolj ena prijaznejsih.

Okapi ::

Nisem napisal, da je bila Poljska idealna, zgolj ena prijaznejsih.
A jaz sem pa mogoče napisal, da so jih tam najbolj preganjali? Napisal sem, da so jih zatirali, a so jih malo bolj ali malo manj kot v Nemčiji ali carski Rusiji, je v kontekstu obnašanja poljskih Judov nepomembno.

Also, imo se sadist oblikuje ze v dokaj zgodnjih letih in izobrazba nicesar ne popravi.
In? A sem kaj takega mogoče napisal? Napisal sem - prevedeno v sedanji čas -, da so navijaški huligani v povprečju manj izobraženi in revnejši od povprečja v populaciji.

O.

Karaya 52 ::

Glej, ti si povezal sadizem z izobrazbo. Meni je jasno, da je vec kriminala med revnejsimi, vsaj tako statistike pravijo. Sadizem je pa vseeno nekaj drugega, kot kraja avtoradijev. Taborisce je ze tako samo po sebi svet zase, zaporniki so izenaceni, psiholosko resetirani z britjem, istimi cunjami, porcijami hrane, tusiranjem, oznacevanjem etc. in razlike med rudarjem in doktorjem prava izginejo. Edina razloga, ki ju vidim za trpicenje "svojih", je patoloska osebnost, ki se odkrije v tem okolju in obupano iskanje izhoda, torej, prilizovanje SS.

Matthai ::

To o krutosti zapornikov-paznikov je v svoji knjigi Pravica, ne maščevanje popisal tudi Wiesenthal.
All those moments will be lost in time, like tears in rain...
Time to die.

Double_J ::

Romney: US must stop Iran's genocidal regime

http://www.jpost.com/International/Arti...

Tole je pa definitivno najmočnejša izvaja do sedaj... še nisem slišal česa na tej ravni.
Dve šivanki...

bluefish ::

Ja, skrajneži so povsod - tako na Bližnjem vzhodu kot tudi v Ameriki.

Double_J ::

V odnosu do skrajnežev moraš biti bolj skrajen od njih, če ne boš nikoli zmagal...
Dve šivanki...

bluefish ::

Tudi če to pomeni skrajen odnos do lastnih državljanov? Celo po tem, ko se hvališ z zmago nad določenim skrajnežem?

Fritz ::

Seveda, logika je naravnost čudovita, le to mi ni jasno, zakaj zavezniki niso v plinskih celicah pobili nekaj milijonov Nemcev. Kdo bi vedel, morda za to, ker bi potem bili isti zločinci kot nacisti, zato ker je to bolano in nikakor ni prav?

V tem oziru so prav zanimivi Italijani. Ko so sami streljali talce med 2. sv. vojno se jim je to zdelo nekaj popolnoma normalnega in danes takšnim zločincem še spomenike postavljajo. Ko so pa po kapitulaciji Italije to nad italijanskimi državljani počeli Nemci, pa je to nekaj groznega in nezaslišanega in te 'zločince' še danes preganjajo po sodiščih. Takšna dvojnost seva iz JJ-evih postov. Zločini so nekaj groznega, a samo, če jih ne izvaja Izrael.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Daedalus ::

Israel's War Plan: the Complete Destruction of Iran's Civilian Infrastructure


Etnično čiščenje torej?

V odnosu do skrajnežev moraš biti bolj skrajen od njih, če ne boš nikoli zmagal...


Če se torej naveličam tvojega tumbanja, ti morem odpihniti glavo?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

USS Liberty ::Americans Should Object to this WAR

Minister Louis Farrakhan tells it as it is.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

Jao, vojaška propaganda je ljudi pripeljala tako daleč, da so pripravljeni prostovoljno umirati za interese druge države: http://www.siol.net/novice/svet/2012/08...

Govorice v Izraelu o vojaškem napadu na Iran so vse glasnejše, medtem pa v judovsko državo prihaja vedno več prostovoljcev iz Severne Amerike, da bi se pridružili tamkajšnji vojski.

Daedalus ::

Ja, budale. Dosti jih je povsod.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

USS Liberty ::

"prostovoljec iz Severne Amerike" je širok pojem in med temi gre najbrž predvsem za Žide iz ZDA. Če se oni hočejo boriti za Izrael, me ne moti...Moti me, ko sionisti silijo nežide, da umirajo za njihove interese.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

bluefish ::

Človek se vpraša, kdo je bolj primitiven: http://www.siol.net/novice/svet/2012/09...

V ponedeljek bo AFDI na najmanj desetih podzemnih postajah obesil oglase, kot je: "V vsaki vojni, kjer si nasproti stojita civiliziran človek in primitivec, podprite civiliziranega. Podprite Izrael, porazite džihad." Za oglasi trdno stoji Pamela Geller, sicer izvršna direktorica AFDI-ja, ki že leta nasprotuje propagandi islama v Ameriki.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Mr.B ::

Pač iščejo opravičilo za napad, trenutno ga nimajo :-)
Ignoranca JS, da poskrbi za lastno pokojnino,
je neodgovorna. Ampak sej veste jamrati po toči je...

USS Liberty ::

Za oglasi trdno stoji Pamela Geller, sicer izvršna direktorica AFDI-ja


Ta ženska in njen pajdaš Robert Spencer sta izjemno nevarna sionista katerih umazano delo že nekaj časa opažam. Te isti židi, ki se pri teh hujskaških oglasih sedaj sklicujejo na svobodo govora, so v resnici največji zatiralci svobode govora v ZDA. Vplivni židi so v mainstream medijih v ZDA onemogočili čisto vsako argumentirano in civilizirano debato o Izraelu in za ameriko izlemno škodljivi proizraelski zunanji politiki.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Blisk ::

Upam, da ima Iran že dovolj pripravljeno jedrsko bombo, da bo pokazal roge Okupatorskim ZDA, ki spet iščejo razlog, da sesujejo še eno državo, zaradi nafte oz. zaradi položaja kjer se nahaja in je križišče naftnih poti.....
Če ne drugega upam da se bodo Kitajci ali rusi vmešali in dali podporo Iranu. Čas je, da Naci ZDA ne uspe več......

IcEk` ::

Ja res. Vojna z Iranom, Kitajsko in Rusijo nam bo prinesla blaginjo. Ali pa mutacije, če preživiš :)

nebivedu ::

Iran je podpisal s kitajsko sporazum o dobavi nafte kitajski. Mislite, da se bo kitajska odrekla tej nafti?
GA-X99-SLI | E5-2683V3 | 16GB | 250GB 970 EVO | 2x 1070TI | 850W Antec + CM K280

morbo ::

nebivedu je izjavil:

Iran je podpisal s kitajsko sporazum o dobavi nafte kitajski. Mislite, da se bo kitajska odrekla tej nafti?

Hja ne vem. Do sedaj so ameriški mobsterji napadli in obdelali še vsako državo ki si so jo izbrali za tarčo, brez da bi Rusi ali Kitajci kakorkoli resno vplivali na to (čeprav imajo pri raznih OZN debatah veliko za povedat proti). Skratka, kdor se zanaša na zaščito Rusov ali Kitajcev je zgodovinsko dokazano oplel.

Nič ne dostavi sporočila "ne tikaj" bolje kot par pošiljk modernih protiletalskih / protiladijskih sistemov. Kitajska naj podpiše par mastnih vojaških pogodb z Iranom, pa bo takoj jasno na katerem bregu je kdo (seveda so tudi Kitajčki politikanti in gledajo le na to kdo da več - lahko pa so / bodo ameri ponudili kitajcem nekaj kar Iran ne more??)

Iran tudi ve da se ne more zanesti prav na nikogar. Zato tudi pospešeno (in glede na vse sankcije, precej učinkovito) delajo na lastni obrambni industiji.

nebivedu ::

Kaj pa lahko američani še ponudijo kitajcem - aljasko?
GA-X99-SLI | E5-2683V3 | 16GB | 250GB 970 EVO | 2x 1070TI | 850W Antec + CM K280

morbo ::

nebivedu je izjavil:

Kaj pa lahko američani še ponudijo kitajcem - aljasko?

Recimo Kitajci si zelo želijo odpravo embarga na nakup vojaške opreme iz EU / ZDA in prodajo lastne vojaške opreme v EU / ZDA, ki je v veljavi že od 1989. To je potencialno bolj profitabilno od enostranskega posla z Iranom.

bluefish ::

Glede na razburjenje, ki ga je povzročil nakup ene boge letalonosilke, malo verjetno, da bi dobili tako ponudbo.

nebivedu ::

Ni profitabilno, če morajo pa nafto potem kupovat po cenah, ki jih določa amerika - s tem zgubijo vso prednost.
GA-X99-SLI | E5-2683V3 | 16GB | 250GB 970 EVO | 2x 1070TI | 850W Antec + CM K280
strani: 1 ... 33 34 35 36 37 ... 45


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

VIDEO: Nasilje v Iranu še traja: 'Če bo potrebno, bomo končali negotovost v Teheranu' (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
742250 (1456) Looooooka
»

Nova vlada - Zunanja politika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25313627 (8363) Brane22
»

Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15516987 (14230) Mipe
»

V Afganistanu našli nafto, napad na Iran "neizbežen" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
769557 (7517) Pyr0Beast
»

Ali bo Amerika napadla Iran do 20.3.2006??? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
1859678 (5614) leinad

Več podobnih tem