Forum » Omrežja in internet » msn in blokiranje
msn in blokiranje
tanchy ::
dober večer!
zanima me, če je kaka varjanta na kakršnikoli način ugotovit, če te je oseba na msnju blokirala al ne. ful me zanima tta stvar, any idea? =)
thanx
zanima me, če je kaka varjanta na kakršnikoli način ugotovit, če te je oseba na msnju blokirala al ne. ful me zanima tta stvar, any idea? =)
thanx
Matri[X] ::
Naredis si se en MSN account in dodas osebo za katero te zanima ce si blokirana na seznam. Ce te oseba sprejme tvoj nov account si na starem blockana. Uporabis socialni engineering.
Kaufmann ::
ni treba komplicirat, naloži si dodatek MSN Plus! in ti tam vse lepo pokaže, še cel kup drugih stvari.
ni podatka
Bug ::
ellow
Hmmmm, tancy... torej si punca, ne
Ful te zanima...hmmm, verjetno te je kak tip mogoce zbrisal pa si se nista vsega povedala...
Ce nisi ziher je najbolje da ga poklices pa to resita v zivo... verjemi...ljubav preko zice na pali
dosti lepse je v zivo...bolj pristno...
Drugace pa je zadeva tak... lahko zaupas email in geslo oni malo visje omenjeni strani... vendar ni garancije... mogoce bi se tipi ki so to naredili morali dodati, ce si zensko, da se das velikost kosarice...ce pa si moski pa dolzino....
kakorkoli...probaj vzet kako bolj napredno messaging orodje... torej napredno..ne kicasto (MSN, MSN plus, pa ne vem kaj se te vse ne)...
Nekaj naprednega je recimo Miranda IM. Je modularna, trosi zelo malo resursov pa se ima listo kjer lepo vidis na cigavi listi si, koga imas ti na listi...tudi tiste ki si jih zbrisala pa niso tebe... itd... Res pa je, da nima tolko sminke, smeskojev.... al kaj moremo, ne mores met vsega...
PS: Za moje komentarje malo vise, ne mislim bas jako resno... al pac..se mi mogoce zdi da imam tu pa tam prav o takih zadevah Govorim kot dolgoletni chatter
lp,
bug
Hmmmm, tancy... torej si punca, ne
Ful te zanima...hmmm, verjetno te je kak tip mogoce zbrisal pa si se nista vsega povedala...
Ce nisi ziher je najbolje da ga poklices pa to resita v zivo... verjemi...ljubav preko zice na pali
dosti lepse je v zivo...bolj pristno...
Drugace pa je zadeva tak... lahko zaupas email in geslo oni malo visje omenjeni strani... vendar ni garancije... mogoce bi se tipi ki so to naredili morali dodati, ce si zensko, da se das velikost kosarice...ce pa si moski pa dolzino....
kakorkoli...probaj vzet kako bolj napredno messaging orodje... torej napredno..ne kicasto (MSN, MSN plus, pa ne vem kaj se te vse ne)...
Nekaj naprednega je recimo Miranda IM. Je modularna, trosi zelo malo resursov pa se ima listo kjer lepo vidis na cigavi listi si, koga imas ti na listi...tudi tiste ki si jih zbrisala pa niso tebe... itd... Res pa je, da nima tolko sminke, smeskojev.... al kaj moremo, ne mores met vsega...
PS: Za moje komentarje malo vise, ne mislim bas jako resno... al pac..se mi mogoce zdi da imam tu pa tam prav o takih zadevah Govorim kot dolgoletni chatter
lp,
bug
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76470 (17111) | tilinho20 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8700 (4907) | KTr1sk |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16191 (10014) | slitkx |
» | Gaim je mrtev, naj živi PidginOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4807 (3153) | mare_ |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37202 (35274) | R33D3M33R |