Forum » Kaj kupiti » Ultramajhen prenosnik - kje v SLO
Ultramajhen prenosnik - kje v SLO
BogyX ::
Pozdravljeni
Torej iščem prenosni računalnik do mase 1.3kg in pa seveda čim manjšega.
Nekako se ogrevam za Sony Vaio TX, vendar tanov serije 5 (Sony Vaio VGN-TX5XN schwarz - 2300€). Ali obstaja kakšna alternativa temu (mislim po velikosti in masi)?
Malo sem gledal Vaio G11, vendar se mi ne dopade razmerje zaslona 4:3 in posledično velikost.
Ne zanimajo me pa tazni Sony UX in podobni - mora zgledat kot prenosnik in ne kot PSP.
Kot drugo - nakup moram opravit v SLO - ali je kakšna trgovina, ki to dejansko prodaja - ali pa še bolše - se da kje to videt in sprobat?
Hvala
Bogdan
Torej iščem prenosni računalnik do mase 1.3kg in pa seveda čim manjšega.
Nekako se ogrevam za Sony Vaio TX, vendar tanov serije 5 (Sony Vaio VGN-TX5XN schwarz - 2300€). Ali obstaja kakšna alternativa temu (mislim po velikosti in masi)?
Malo sem gledal Vaio G11, vendar se mi ne dopade razmerje zaslona 4:3 in posledično velikost.
Ne zanimajo me pa tazni Sony UX in podobni - mora zgledat kot prenosnik in ne kot PSP.
Kot drugo - nakup moram opravit v SLO - ali je kakšna trgovina, ki to dejansko prodaja - ali pa še bolše - se da kje to videt in sprobat?
Hvala
Bogdan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook pro ali HP workstation?Oddelek: Kaj kupiti | 3155 (2177) | barbarpapa1 |
» | CeBIT: MSI pokazal All-In-One z AtomiOddelek: Novice / Procesorji | 5049 (3098) | jest10 |
» | Kateri lahek in zmogljiv prenosnik??Oddelek: Kaj kupiti | 3397 (2868) | Modri dirkač |
» | Prenosnik za delo na terenuOddelek: Kaj kupiti | 1263 (1181) | jype |
» | kater notesnik kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1491 (1190) | bex |