Forum » Omrežja in internet » Win update
Win update
Loki ::
zanima me, ce obstaja kaksna moznost, da bi lahko dljane update shranil na racunalnik, da bi mi jih nebi bilo treba se enkrat vlec z neta? blizajo se namrec na novo napisani winsi (formatiranje).
te update bi potem appendal na namestitveni cd in bi tako imel v bistvu ze prednalozene.
imam win xp.
te update bi potem appendal na namestitveni cd in bi tako imel v bistvu ze prednalozene.
imam win xp.
I left my wallet in El Segundo
jan01 ::
Možnosti:
A. autopatcher (www.autopatcher.com)
B. iz neta(torrenti) zloadaš windowse(vsak mesec posodobljeni Microsoft Windows XP Professional Retail SP2 Integrated March 2007-ETH0, vpišeš pa SVOJ, ORIGINALEN cd-key. NE loadat corporal, ker ti key ne bo delal. Če ne najdeš marčevsko, pa zloadej februarsko verzijo Microsoft Windows XP Professional Retail SP2 Integrated February 2007-ETH0
A. autopatcher (www.autopatcher.com)
B. iz neta(torrenti) zloadaš windowse(vsak mesec posodobljeni Microsoft Windows XP Professional Retail SP2 Integrated March 2007-ETH0, vpišeš pa SVOJ, ORIGINALEN cd-key. NE loadat corporal, ker ti key ne bo delal. Če ne najdeš marčevsko, pa zloadej februarsko verzijo Microsoft Windows XP Professional Retail SP2 Integrated February 2007-ETH0
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Loki ::
jaz bi se vedno rad nekaj svojega, tisti eth0 mi ni tako vsec (you never know what are you going to get), sicer pa, ce so oni lahko to izpeljali, lahko tudi jaz.
a se te datoteke recimo nikamor ne shranjujejo?
a se te datoteke recimo nikamor ne shranjujejo?
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izjemno počasen prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2024 (1427) | Zheegec |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14822 (8789) | solatko |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2285 (1859) | Jakka |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4631 (4500) | zk_eu |
» | Lan in NFS souporaba - pretok podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 1468 (1168) | KoKi |