Forum » Omrežja in internet » tezave z wireless omrezjem
tezave z wireless omrezjem
dobnik ::
lp
pred kratkim sem dobil wireless router (Linksys wireless-G WRT54GS). doma imam 2 računalnika, notebook in pa pc. pc sem zaradi prestavitve sobe prestavil v spodnji stuk hise, zato sem nabavil anteno linksys wireless-G pci adapter WMP54G. zdej pa omrežje mi najde, povezat pa se ne morem. v tistem programu ki sem ga zraven dobil, linksys wireless network monitor, mi napise cannot associate with the acces point. je pa omrezje z WEP zascito, ampak kodo oz passphrase sem vpisal.. lahk da sm kej tle zajebal ker mam 4 WEP keye..
se komu kej sanja? :)
pred kratkim sem dobil wireless router (Linksys wireless-G WRT54GS). doma imam 2 računalnika, notebook in pa pc. pc sem zaradi prestavitve sobe prestavil v spodnji stuk hise, zato sem nabavil anteno linksys wireless-G pci adapter WMP54G. zdej pa omrežje mi najde, povezat pa se ne morem. v tistem programu ki sem ga zraven dobil, linksys wireless network monitor, mi napise cannot associate with the acces point. je pa omrezje z WEP zascito, ampak kodo oz passphrase sem vpisal.. lahk da sm kej tle zajebal ker mam 4 WEP keye..
se komu kej sanja? :)
amigo_no1 ::
WEP je "wannabe" zaščita (vsak g33k z 5 minut časa ti pride noter)
Nastavi si wpa 1 ali 2 (AES ter geslo maksimalne dolžine (63 znakov) + skrij&spremeni SSID )
Kar se tiče povezljivosti preveri če dela brez zaščite...
Nastavi si wpa 1 ali 2 (AES ter geslo maksimalne dolžine (63 znakov) + skrij&spremeni SSID )
Kar se tiče povezljivosti preveri če dela brez zaščite...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
dobnik ::
aha kje pa zbrisem zascito? mam nek admin pass pa username za router sam sm cisti novinc u telem tko da niam pojma..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskanje "na kabel" v tiskanje preko WiFi HP DeskjetOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1294) | BlaY0 |
» | Kako omejiti download pri routerju.Oddelek: Omrežja in internet | 646 (593) | Nejc1994 |
» | instant internet na 2 pc-ja?Oddelek: Strojna oprema | 2073 (1979) | krneki007 |
» | zaklepanje ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6538 (6089) | preem |
» | Povezava: wireless router -> access pointOddelek: Omrežja in internet | 3422 (3215) | pujsek_ |