Forum » Pomoč in nasveti » AV/C SUBUNIT
AV/C SUBUNIT
JOKER ::
A se komu kaj svita, kaj bi to bilo.
Sem prečekiral google ... itd, ampak ker nisem najbolj vešč v ang. jeziku (ne razumem vsega) mi nič ni jasno.
Ko priklopim kamero na 1394 kartico in jo vklopim, hoče te gonilnike, ampak nimam nobenega CDja + tega pa nikjer nisem zasledil, da bi si zadevo lahko potegnil dol.
Kakšna rešitev, kje to staknit oz. kaj to sploh je ?
Sigurno, da nekaj povezano z video produkcijo ampak zakaj, če mi je do sedaj dokler nisem naložil SP2 delalo vse OK .
Hvala.
Sem prečekiral google ... itd, ampak ker nisem najbolj vešč v ang. jeziku (ne razumem vsega) mi nič ni jasno.
Ko priklopim kamero na 1394 kartico in jo vklopim, hoče te gonilnike, ampak nimam nobenega CDja + tega pa nikjer nisem zasledil, da bi si zadevo lahko potegnil dol.
Kakšna rešitev, kje to staknit oz. kaj to sploh je ?
Sigurno, da nekaj povezano z video produkcijo ampak zakaj, če mi je do sedaj dokler nisem naložil SP2 delalo vse OK .
Hvala.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam gre 299 dolarjev od iPodaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4829 (2918) | Manu |
» | Vakuum (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 4858 (4080) | Saladin |
» | Koliko v resnici stane RAM?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2298 (2298) | swar |
» | procesor za serverOddelek: Strojna oprema | 1334 (1149) | Ales |
» | Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6818 (5960) | [BISI] |