Forum » Zvok in slika » dvd encoding
dvd encoding
lei ::
cau
upam da sm na tapravem delu foruma... pa ce je ze debata o tem me lahko tja vrzete mam vprasanje glede encodinga. rada bi narocila DVD z amerike, ker se ga tukej ne da dobit. Je pa encoding region 1 se pravi USA&Canada pa me zanima, a se da pol to pretvort pa nekak prepect na CD al se ga sploh ne da gledat tukej? Oz. al se ga da gledat v originalu takega kot je?
hvala ze vnaprej
upam da sm na tapravem delu foruma... pa ce je ze debata o tem me lahko tja vrzete mam vprasanje glede encodinga. rada bi narocila DVD z amerike, ker se ga tukej ne da dobit. Je pa encoding region 1 se pravi USA&Canada pa me zanima, a se da pol to pretvort pa nekak prepect na CD al se ga sploh ne da gledat tukej? Oz. al se ga da gledat v originalu takega kot je?
hvala ze vnaprej
jan01 ::
Ko kopiraš lahko odstraniš regije in vse zaščite z npr anydvd+clonecd
Drugače je danes regiska zaščite le še en okrasek(v samostojnih predvajalnikih le "skrivno" kodo vtipkaš in imaš region free)
/*Kar se pri nas v trovini ne dobi, p2p prinese...*/
Drugače je danes regiska zaščite le še en okrasek(v samostojnih predvajalnikih le "skrivno" kodo vtipkaš in imaš region free)
/*Kar se pri nas v trovini ne dobi, p2p prinese...*/
lei ::
hvala jan
hm ok... ampak originala se pa ne da gledat (npr. na xBoxu) ? js bi dala to za darilo pa je tko ...smotan ce ni original
hm ok... ampak originala se pa ne da gledat (npr. na xBoxu) ? js bi dala to za darilo pa je tko ...smotan ce ni original
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok in slika v dnevni sobiOddelek: Zvok in slika | 2905 (2619) | perci |
» | Zune raztelešen in Microsoftova nenavadna potezaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6039 (4616) | @LOL |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10786 (7025) | delfinus |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2129 (1756) | BigFoot |
» | PS2 in DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 771 (703) | ender |