Forum » Pomoč in nasveti » notebook wlan ne deluje
notebook wlan ne deluje
balasko ::
Pozdravljeni,
imam fujitsu siemens amilo pro v3505 (core2, 1G rama, grafika integrirana 128, 80 g hd sata), in ima integrirani wlan, ki pa mi ne deluje.
Najprej je problem bil ta (klical sem servis) da nimam dobrih xp-jev, ker baje da mi oni pošljejo take z vsemi gonilniki za sata disk, ker bi se naj nekaj motilo med driverji za sata hd in wlanom. Nakar jim pošljem certifikat da mam xp-je kupljene, mi pošljejo kao pravi cd. Pa stavr spet ne deluje. Enostavno FN+F10 ne deluje, pa tudi tipka (samostojna zraven power on) ne deluje.
Drugače imam ruter etgear wgr614 v6, zraven pa kartico wg511 v2:
Vprašanje:
1) kAKO ZALAUFATI INTEGRIRANI WLAN?
2) V BIOSU IMAM vklopljen ac-hci ali nekaj takega (kao podpora za sata diske), kaj to pomeni in kaj pomeni če to funkcijo disejblam
3) ko sem že obupal pa naložim driverje za netgear wg511 v2 kartico in se mi spremeni start up, kjer morem vpisovati imena, kar pa je že spet težava zaradi več uporabnikov(jaz, žena, 2 otroka), ker uporabnike ne vidiš
Prosim za pomoč
Hvala, vsem
imam fujitsu siemens amilo pro v3505 (core2, 1G rama, grafika integrirana 128, 80 g hd sata), in ima integrirani wlan, ki pa mi ne deluje.
Najprej je problem bil ta (klical sem servis) da nimam dobrih xp-jev, ker baje da mi oni pošljejo take z vsemi gonilniki za sata disk, ker bi se naj nekaj motilo med driverji za sata hd in wlanom. Nakar jim pošljem certifikat da mam xp-je kupljene, mi pošljejo kao pravi cd. Pa stavr spet ne deluje. Enostavno FN+F10 ne deluje, pa tudi tipka (samostojna zraven power on) ne deluje.
Drugače imam ruter etgear wgr614 v6, zraven pa kartico wg511 v2:
Vprašanje:
1) kAKO ZALAUFATI INTEGRIRANI WLAN?
2) V BIOSU IMAM vklopljen ac-hci ali nekaj takega (kao podpora za sata diske), kaj to pomeni in kaj pomeni če to funkcijo disejblam
3) ko sem že obupal pa naložim driverje za netgear wg511 v2 kartico in se mi spremeni start up, kjer morem vpisovati imena, kar pa je že spet težava zaradi več uporabnikov(jaz, žena, 2 otroka), ker uporabnike ne vidiš
Prosim za pomoč
Hvala, vsem
kleemn ::
Če imaš Visto, pojdi na uradno stran http://www.fujitsu-siemens.com/support/... , in si tm downloadi BIOS , ubistvu pač nadradnja biosa in pol dela vse ql...če maš pa xp-je ti pa ne znam pomagat,
Lp,
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne znam instalirat windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1066) | Zheegec |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33172 (10235) | zuz3k |
» | WLAN in penosnik - težave pri delu na baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (865) | EagerWolf |
» | Problemi glede SATA diska...Oddelek: Strojna oprema | 1517 (1330) | schwabspenk |
» | ne zazna sata diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1623) | BladE_ |