Forum » Šport » BMX style kolesa
BMX style kolesa
;-) ::
Seos,
zanima me kje se da dobit v sloveniji tista tapoceni bmx style kolesa tako kot so tale http://www.valy.si/index.php?page=3&artikel=&podskupina=0&skupina=7?
mislite da se taki poceni hitro zvije? Itaq da je kvaliteta slaba ane, sam mislim ga met sam čez poletje za po mestu z robnikov mal pa da bi tiste štople mel na zadnjih in sprednjih kolah-ali se lahko tisto dokupi?
zanima me kje se da dobit v sloveniji tista tapoceni bmx style kolesa tako kot so tale http://www.valy.si/index.php?page=3&artikel=&podskupina=0&skupina=7?
mislite da se taki poceni hitro zvije? Itaq da je kvaliteta slaba ane, sam mislim ga met sam čez poletje za po mestu z robnikov mal pa da bi tiste štople mel na zadnjih in sprednjih kolah-ali se lahko tisto dokupi?
joker16_7 ::
Seveda, kar na tej strani naroči. Tiste ''stople'' ima pa itak vsak malo bolj založen prodajalec kolesov.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Jah nebom še naroču, prvo gre žepnina za zvočnike, zdaj sam povprašujem da vidim pri čem sem.
Vrsta: BMX
Velikost: 20
Okvir: Hi-ten
Vilice: BMX Hi-ten
Kaj pomeni Hi-ten? To je firma al kaj?
Pa velikost 20 je tale normalna al kaj...
Vrsta: BMX
Velikost: 20
Okvir: Hi-ten
Vilice: BMX Hi-ten
Kaj pomeni Hi-ten? To je firma al kaj?
Pa velikost 20 je tale normalna al kaj...
iNooby ::
Hi - ten je firma ja...
One štople pa lahko dobiš naprimer v Freakchicku, al pa v Madnessu mata dosti vsega freestyle pa to
One štople pa lahko dobiš naprimer v Freakchicku, al pa v Madnessu mata dosti vsega freestyle pa to
Haters gonna hate...
A.J. ::
HI-ten je najcenejši (in najslabši) material iz katerega izdelujejo dele za BMXe.
Če ga boš res imel samo za v trgovino in v šolo pa zvečer za ven je čisto dober najcenejši v kakšni trgovini s kolesi ali pa v kakšnem hervisu ali kaj podobnega, če jih imajo. Skoke z robnika preživi čisto vsak.
Če pa bi se začel bolj resno ukvarjati s tem, ti pa priporočam Evolution-BMX, pa jim napiši kakšen mail in vprašaj kaj bi bilo primerno zate.
Če ga boš res imel samo za v trgovino in v šolo pa zvečer za ven je čisto dober najcenejši v kakšni trgovini s kolesi ali pa v kakšnem hervisu ali kaj podobnega, če jih imajo. Skoke z robnika preživi čisto vsak.
Če pa bi se začel bolj resno ukvarjati s tem, ti pa priporočam Evolution-BMX, pa jim napiši kakšen mail in vprašaj kaj bi bilo primerno zate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A.J. ()
Microsoft ::
Jst sem si kupil BMX pred nekje ~5 leti za takratnih 77kSIT. Se danes ga imam.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
No to me je zanimalo, zanima me predvsem kako se lahko BMX uniči ali zvije oz. česa ne preživi...
A.J. ::
Vsakega lahko uničiš, odvisno je samo od tega, koliko se trudiš
Skoki s kakšnih 30 cm načeloma ne bi smeli škoditi niti najcenejšim. Kakšne večje višine pa že lahko čez čas (leto ali leto in pol) pustijo posledice na vilicah, gonilkah, belanci...
Odvisno je tudi od stila vožnje (ali si bolj nežen ali bolj grob pri izvajanju trikov in predvsem pri pristajanju) in kaj voziš (skate park, dirt jumpi, street, flatland). Ampak to velja bolj za tiste, ki se resno ukvarjajo z BMXom kot s športom, edino tam lahko pride do kakšnih poškodb.
Tako da če boš skakal samo s kakšnih robnikov je res prav vsak BMX dober. Glavno da je lep, da se bodo punce limale nate
Edit: typo
Skoki s kakšnih 30 cm načeloma ne bi smeli škoditi niti najcenejšim. Kakšne večje višine pa že lahko čez čas (leto ali leto in pol) pustijo posledice na vilicah, gonilkah, belanci...
Odvisno je tudi od stila vožnje (ali si bolj nežen ali bolj grob pri izvajanju trikov in predvsem pri pristajanju) in kaj voziš (skate park, dirt jumpi, street, flatland). Ampak to velja bolj za tiste, ki se resno ukvarjajo z BMXom kot s športom, edino tam lahko pride do kakšnih poškodb.
Tako da če boš skakal samo s kakšnih robnikov je res prav vsak BMX dober. Glavno da je lep, da se bodo punce limale nate
Edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A.J. ()
Microsoft ::
Tola imam jst. Gary Fisher RIG GF. Verjetno tega modela danes ze zdavnaj ni vec, so pa drugi, dokaj isti. Po zacetni intenzivni uporabi so prvo, kar se je pokvarili, bile bremze. Te namrec ne primejo s taksno mocjo, kot so na zacetku. Ce bi se danes hotil kaj resno uporabljat kolo, bi mogel zamenjati vse; zajle, celjusti in samo gumo, ki premzajo. Druga stvar, ki se mi je unicila, pa so cisto rahlo zvite felge.
Je bilo pa dokaj vredu. Sem veliko preskakal s tem kolesom, pa na zalost nimam nobene slike. Skoki so bili sicer cisto majhni, komaj 3m v daljavo. Bil je problme, da skakalnica ni dopuscala vec, pa tudi pristanek na drobno kamenje je vcasih imel posledico predrte gume.
Drugo, voznja po zadnjem kolesu. To mi je bilo vedno v veselje. Rekord imam ~150m. Vec ni slo, ker se cesta potem zacne spuscati v dolino. Pa tudi po zadnjem sem prevozil dokaj zaprt 180°ovinek. Skratka, voznja po zadnjem kolesu in to stoje, je kar kul. Se danes se peljem kakih 30m iz prve.
by Miha
Je bilo pa dokaj vredu. Sem veliko preskakal s tem kolesom, pa na zalost nimam nobene slike. Skoki so bili sicer cisto majhni, komaj 3m v daljavo. Bil je problme, da skakalnica ni dopuscala vec, pa tudi pristanek na drobno kamenje je vcasih imel posledico predrte gume.
Drugo, voznja po zadnjem kolesu. To mi je bilo vedno v veselje. Rekord imam ~150m. Vec ni slo, ker se cesta potem zacne spuscati v dolino. Pa tudi po zadnjem sem prevozil dokaj zaprt 180°ovinek. Skratka, voznja po zadnjem kolesu in to stoje, je kar kul. Se danes se peljem kakih 30m iz prve.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Likalnik ::
tudi sam se zanimam za bmx kolo. Predvsem bi ga uporabljal do trgovine pa malo po mestu. Sem že v letih tako, da bi se začel profesionalno ukvarjati z raznimi skoki je malo pozno. Če poenostavim kolo mi je všeč zato bi ga imel. Malo me skrbi njegova majhnost in posledično tudi uporabnost saj nisem glih med majhnimi.
Zanima me, se sploh splača kupovati takšno kolo samo za rekreativno vožnjo do trgovine in po mestu? ali bi bilo bolje,da si kupim navadno kolo.
Zanima me, se sploh splača kupovati takšno kolo samo za rekreativno vožnjo do trgovine in po mestu? ali bi bilo bolje,da si kupim navadno kolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ročke za balancoOddelek: Loža | 1150 (1041) | Fave |
» | Barvanje okvirja kolesaOddelek: Šport | 8699 (6322) | K0K0 |
» | SCOTT ?Oddelek: Loža | 3755 (3329) | kaninerror |
» | Kje kupiti kolo?Oddelek: Loža | 5504 (5190) | ziga7 |
» | Bicikl (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5493 (4947) | TribesMan |