Forum » Omrežja in internet » Receive mail .. where ?!
Receive mail .. where ?!
R0K ::
Mam en problemček ...
Namreč jst se povežen na nt, pregledam pošto, in mi Receiva (sprejme) en mail ... jst zacnem mail brat, pol pa pr nam kr naenkrat elektrike zmanka (varovalko vn vrglo) in jst pac ko je spet elektrika na novo zazenem rac., vendar tistga mejla ni blo vec v Inboxu ! Dal sm ze tut da pregleda z ScanDiscom pa ni blo nich boljše ...
Zdej me pa zanima kam se mi je shranil ta email ? Nekam se je moral ce sm ga lohk prebral ...
Rabil bi hitro odgovor, kr je bil en tak važn email...
Hvala!
Namreč jst se povežen na nt, pregledam pošto, in mi Receiva (sprejme) en mail ... jst zacnem mail brat, pol pa pr nam kr naenkrat elektrike zmanka (varovalko vn vrglo) in jst pac ko je spet elektrika na novo zazenem rac., vendar tistga mejla ni blo vec v Inboxu ! Dal sm ze tut da pregleda z ScanDiscom pa ni blo nich boljše ...
Zdej me pa zanima kam se mi je shranil ta email ? Nekam se je moral ce sm ga lohk prebral ...
Rabil bi hitro odgovor, kr je bil en tak važn email...
Hvala!
Tomi ::
Poglej pod Options-Maintanance v Outlooku, pa ti piše, kje je pošta. Če tam ne bo, verjetno nikjer ne bo..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ebay (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 45362 (34753) | Tilen |
» | Gmail pokleknil za dve uriOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5293 (3264) | Bakunin |
⊘ | Prodajna nategavščina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3783 (2768) | Ziga Dolhar |
» | Lastniki Gericom Blockbusterja pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4914 (4007) | snow |
» | Nič več Outlook ExpressaOddelek: Novice / Varnost | 3094 (3094) | undefined |