Forum » Omrežja in internet » Voice over IP
Voice over IP
Polde ::
Halo!
Zanima me kateri (FREE) program se splača uporabljati za to vrsto komunikacij. Sam uporabljam Windows messenger vendar mi preveč obremeni linijo.
Hvala.
Zanima me kateri (FREE) program se splača uporabljati za to vrsto komunikacij. Sam uporabljam Windows messenger vendar mi preveč obremeni linijo.
Hvala.
Ni da ni!!!
SubOrbit ::
odvisno kaj bi rad...
svoj cas sem uporabljal roger wilcota za pogovore s tipom iz bolgarija in kvaliteta je bila ekvivalentna telefonski... (o tem, kaksne telefonske linije imajo bolgari pa raje nebi...)
www.rogerwilco.com
lp
svoj cas sem uporabljal roger wilcota za pogovore s tipom iz bolgarija in kvaliteta je bila ekvivalentna telefonski... (o tem, kaksne telefonske linije imajo bolgari pa raje nebi...)
www.rogerwilco.com
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Analogni telefon ne dela na ISDNOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1573) | cekr |
» | Odjava telefonskega priključkaOddelek: Omrežja in internet | 4916 (4731) | dronyx |
» | Fax + VDSL + stroškiOddelek: Omrežja in internet | 1871 (1722) | malcek |
» | 56 K MODEM-dostop do interneta na potovanjuOddelek: Omrežja in internet | 1689 (1428) | harvey |
» | ADSL po analognih vodih?Oddelek: Omrežja in internet | 3092 (1995) | pivmik |