Forum » Omrežja in internet » Microsoft Agent characters
Microsoft Agent characters
moby-dick ::
Lep pozdrav!
Zadnje čase se ukvarjam z liki, ki so narejeni v Microsoft Agent-om.Imam problem in sicer, rad bi recimo lik Offcat iz Office-a, ki je narejen v Microsoft Agent-u spravil nekako na web.Datoteka, ki vsebuje ta lik je *.acs in je lahko predvajam oz. uporabljam samo lokalno.Za internet pa so datoteke *.acf.Zdaj pa mene zanima če je kdo že delal z tem oz. spravil kakšen svoj lik oz. drug lik kot pa so na netu na web ?
Zadnje čase se ukvarjam z liki, ki so narejeni v Microsoft Agent-om.Imam problem in sicer, rad bi recimo lik Offcat iz Office-a, ki je narejen v Microsoft Agent-u spravil nekako na web.Datoteka, ki vsebuje ta lik je *.acs in je lahko predvajam oz. uporabljam samo lokalno.Za internet pa so datoteke *.acf.Zdaj pa mene zanima če je kdo že delal z tem oz. spravil kakšen svoj lik oz. drug lik kot pa so na netu na web ?
Hear me out...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2131 (1804) | harvey |
» | Izšel Moonlight 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4373 (2982) | hruske |
» | kopiranje iz enega fajla v drug??Oddelek: Programiranje | 1224 (984) | Seth |
» | Microsoft opozarja na Internet Explorer 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8278 (6400) | njok |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10781 (9425) | Nerdor |