Forum » Slo-Tech » Kje je iskanje (kao)
Kje je iskanje (kao)
Tomi ::
Ni ga, kot vidite, in ga nekaj časa lahko tudi ne bo..
Lahko ste tako zadovoljni, da boste recimo v soboto na Slo-techu..
Lahko ste tako zadovoljni, da boste recimo v soboto na Slo-techu..
metrodusa.blogspot.com
Simeroni ::
Hvala njegovemu velicanstvu Tomiju za milost, ki nam jo je naklonil s tem, ko nam bo dovolil sobotno udelezbo na SLO-TECH-u...upam, da bo njegova dobrota vedno tako velika
Primoz ::
Popravil sem pošiljanje e-mailov in datum pri spremembah. Search bo kmalu (najkasneje jutri) v malo drugačni obliki, kot je bil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
OldSkul ::
Vi kar dejte iskalnik gor (kao) pa tud če ne bomo mogli biti v seboto na Slo-tech.Obstaja ena rešitev!
BOMO ŠLI PA NA SLO-COMP!
BOMO ŠLI PA NA SLO-COMP!
darh ::
wooooo... sadarj79... dobr da si poveeedu.. k če nebi neč reku.. sploh nebi vedl... matr... kaj sploh še delam kle ? Dj... a tekmujeva kdo bo prej na Slo-comp ? hm... kaj še čakaš če ti ni všeč... mrš...
Excuses are useless! Results are priceless!
tha_man ::
Primoz, pošiljanje emailov še vedno ne dela (vsaj obveščanje o odgovorih na teme ne, al si ti kaj druzga popravil?).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Primoz ::
Bom preveril... moja napaka, da sem mislil, da dela, če je meni poslalo
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Quickbeam ::
Ko se prijavim dobim forbidden, da ne morem dostopat do directorija script. Če se vrnem nazaj in osvežim prejšnjo stran me sicer prijavi, strašit me pa tudi ne bi blo treba a ne?
Pri odjavi je pa isti hec.
Pri odjavi je pa isti hec.
rasta ::
A ste že razmišljal, da bi dodal iskanju dodatne možnosti? (npr. iskanje po oddelku ali iskanje od-do ...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slo-tech.com OPEN SOURCE? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5310 (3357) | Poldi112 |
⊘ | slo-comp -- katastrofaOddelek: Slo-Tech | 1766 (1373) | Primoz |
» | Ideja kako dobit dnar za nov server!Oddelek: Slo-Tech | 2184 (1469) | Jeebs |
» | Slo-Tech postaja nezanimiv!Oddelek: Slo-Tech | 1966 (1209) | tejo |
⊘ | Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 13343 (10013) | Elemen_T |