Forum » Kaj kupiti » Bluetooth audio sprejemnik - kje kupiti?
Bluetooth audio sprejemnik - kje kupiti?
Shatzy ::
Torej, doma imam prenosnika s polnim diskom muske. Sicer ima računalnik dokaj v redu Altec Lansingove zvočnike, vendar pa se njihov zvok seveda na mora primerjati s tistim iz stolpa. Nekaj časa sem se zato že spraševal, kako bi spravil zvok iz računalnika na stolp, ki je na drugem koncu sobe, zato kabelska povezava odpade - med drugim tudi zato, ker ima prenosnik konektor za slušalke na sprednji strani. Kabel bi tako izgledal zelo neugledno. Zato me zanima, če kdo ve, kje bi lahko dobil bluetooth sprejemnik, ki bi ga vtaknil v AUX vhod na stolpu, in ga preko bluetootha povezal z računalnikom ki stoji 3 metre stran.
Vem da obstajajo stereo bluetooth slušalke, zato mislim da bi morala kvaliteta zvoka ostati ne preveč spremenjena, nisem pa še zasledil bluetooth sprejemnikov. Pozna mogoče kdo kaj podobnega?
Vem da obstajajo stereo bluetooth slušalke, zato mislim da bi morala kvaliteta zvoka ostati ne preveč spremenjena, nisem pa še zasledil bluetooth sprejemnikov. Pozna mogoče kdo kaj podobnega?
Grimlord ::
Verjetno bi potreboval kaj takega -> Logitech Wireless Music System
Sem imel možnost sprobat to pred časom, pa je bila kvaliteta zvok odlična, pa še vleklo je skoraj po celi hiši.
Sem imel možnost sprobat to pred časom, pa je bila kvaliteta zvok odlična, pa še vleklo je skoraj po celi hiši.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Shatzy ::
Hm, tole je že celo resna zadeva, pa tut draga. Jst sm mel v mislih samo sprejemno enoto, ki bi jo preko kabla priklopil na stolp, oddajal pa bi iz računalnika, kjer nočem nobenih anten ali USB oddajnikov. Moj bluetooth modul mora delovati kot oddajnik. Drugače pa hvala za predlog, mi lahko še zaupaš kje se ga dobi in koliko stane?
LP
Ali
LP
Ali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri adapter za pretvorbo alognnega signala v BT?Oddelek: Kaj kupiti | 611 (437) | k4vz0024 |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6700 (5270) | Mavrik |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10535 (9463) | axee |
» | network mp3 player in priklop na HIFIOddelek: Zvok in slika | 1891 (1312) | Okapi |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9895 (6419) | Fatboyslim |